vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Meer resultaten voor zelfstandige verpleegkundige vacatures


zelfstandige verpleegkundige vacatures
 
Thuisverplegingsteam.
Vacature verpleegkundige vast dienstverband bij ZEWOPA zorg in de wijk 19 of 25 u. Thuisverplegingsteam Wim Lemmens bestaat 25 jaar! Daarvoor organiseerden we een heus feest! Kijk snel naar deze flashy aftermovie. Ter gelegenheid van dit grote feest zijn alle referentieverpleegkundigen aan de slag gegaan om zich voor te stellen.
zelfstandig worden in bijberoep
Kring van zelfstandige thuisverpleegkundigen Zennevallei-Pajottenland Welkom!
plaats: Medisch Huis, Alsembergsesteenweg 89 te 1501 Buizingen De beroepsaansprakelijkheid en beroepsrisicos van thuisverpleegkundigen door Conny Dekens verpleegkundige en Wendy Clymans Curalia Brokers Curalia werkt samen met MWS aan een leuke App, een onmisbare tool voor thuisverpleegkundigen gratis mobiele applicatie inhoud van het becommentarieerd Geneesmiddelenrepertorium BCFI bijsluiters geneesmiddelen voor alle smartphones en tablets Apple IOS en Android Uitleg nomenclatuur thuisverpleging door Lucien Speeckaert. Deze bijscholing komt in aanmerking voor premie permanente vorming. U kunt onze wachtdienst steeds bereiken op het volgende telefoonnummer.: Door middel van het volgende formulier kunt u opzoeken welke leden actief zijn in een bepaalde gemeente. Voer gewoon een deel van een gemeente in en druk op Opzoeken.: De Kring" van zelfstandige thuisverpleegkundigen Zennevallei-Pajottenland" is een plaatselijke kring van zelfstandige thuisverpleegkundigen.
vacatures
Zelfstandig Thuisverpleegkundigen regio Midden-West-Vlaanderen.
We garanderen dan ook een hoge kwaliteit van verzorging en begeleiding van de patiënt. Je vindt ons dagelijks terug in volgende gemeentes. Onze zelfstandig thuisverpleegkundigen zijn dagelijks actief om hun patiënten de beste zorg toe te dienen in volgende gemeentes.: Op zoek naar een zelfstandig verpleegkundige?
leningen
Zelfstandig verpleegkundigen regio Zuid-Westvlaanderen.
Thuisverpleging PRO-care is op zoek naar een verpleegkundige op zelfstandige basis om de praktijk te versterken. Concreet: 1 weekend op 2 vrijdag en maandag incl. blokjes van 4 dagen; 8 à 10 dagen per maand Regio Kortrijk Mooie uren Leuke gevarieerde toer Info: Daley Jodts 0471 89 47 10 of thuisverpleging.pro-care@proximus.be.
Zelfstandige thuisverpleging Wevelgem.
Main menu omega. Home Zelfstandige thuisverpleging. De Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandige Verpleegkundigen. beschikt over een databank zelfstandige verpleegkundigen via de. online te raadplegen is. Deze website geeft zorgvragers en. zorgverstrekkers in gans Vlaanderen en Brussel de mogelijkheid een. zelfstandige thuisverpleegkundige te contacteren.
Kring Zelfstandige Verpleegkundigen MOL-BALEN Zorgjobs.be.
Kring Zelfstandige Verpleegkundigen MOL-BALEN Mol. alle werkgevers Werkgever. Toon op kaart. Plaats je CV. Jobs via e-mail. Jobs via Facebook. Jobs via Twitter. Werkgevers op Google maps. Jobs in jouw regio. Jobs, Vacatures Antwerpen. Jobs, Vacatures Limburg. Jobs, Vacatures Gent.
Zoersel Leven en Welzijn Zelfstandige verpleegkundigen.
U bent hier Startpagina Leven en Welzijn Zelfstandige verpleegkundigen. Zelfstandige verpleegkundigen werken in de thuisverpleging en dit op zelfstandige basis, dit wil zeggen als vrij beroep. Ze werken dus niet in vast dienstverband en zijn niet gebonden aan een zuil of politieke strekking.
Home Zelfstandige Thuisverpleging Noorderkempen.
DE KRING VZW. Zoek je verpleegkundige. Klik hier om in te loggen. Welkom op onze website, ontwikkeld en beheerd door De" Kring van zelfstandige verpleegkundigen regio Kempen. Graag hadden we jou als bezoeker geïnformeerd over de werking van onze vereniging.
VINDAZO: Jobs, vacatures zelfstandige verpleegkundige limburg.
Jobs, vacatures voor zelfstandige verpleegkundige limburg Ontvang e-mail updates. Bekijk Coördinator Simulatieonderwijs van UC Leuven-Limburg KHLim Nieuw. UC Leuven-Limburg KHLim België. Limburg groep Gezondheid en Welzijn en Ziekenhuis Oost Limburg zijn op zoek naar een coördinator voor het Simulatiecentrum in campus LIZA, de Limburg se Zorgacademie te Genk.
Zoekertjes Thuisverpleging Leuven.
ben jij de geknipte collega die wij zoeken, mail dan je gegevens door naar marleen@juste.be en we contacteren je zo vlug mogelijk. Jong en dynamisch Team zoekt een zelfstandige thuisverpleegkundige wegens uitbreiding voor de Regio: Groot Tienen Hoegaarden Aantal dagen: 10 12 dagen/maand. Heb jij interesse contacteer ons dan snel. thuisverpleging may blockx zoekt dyn zelfstandig verpleegkundige full-time en of 10-14 dagen per maand. Zelfstandig thuisverpleegkundige gezocht voor 15 dagen de maand, maar isbespreekbaar. kan onmiddellijk starten. Regio Aarschot, rillaar, nieuwrode. Heidi Thielemans zoekt een gemotiveerde verpleegkundige om de groep te vervoegen. Aantal dagen bespreekbaar. We werken in de regio Boortmeerbeek-Kampenhout-Haacht. Vanaf 1 december, zijn er vacatures beschikbaar, als thuisverpleegkundige, dit zowel in bijberoep als in hoofdberoep.

Contacteer ons

vacature sociaal verpleegkundige
zelfstandige verpleegkundige vacatures
zelfstandig verpleegkundige gezocht
taken verpleegkundige
verpleegkundige jobs
verpleegkundige gevraagd
verpleegkundige handelingen
psychiatrisch verpleegkundige vacature
verpleegkundige interventies