vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Meer resultaten voor zelfstandige verpleegkundige vacatures


zelfstandige verpleegkundige vacatures
 
Gezondheidszorg Persoonlijke verzorging Jobs 2dehands.be.
Binnenkort starten we een nieuwe massagesalon in Gent waarbij we met spoed op zoek zijn naar masseuses liefst van aziatische afkomstmet een verzorgd voorkomen. Ervaring en deskundigheid zijn daarbij vereist. Liefst heb je enige ervaring in verschillende types massages. Op zelfstandige basis of in bijberoep.
vdab
Home Zelfstandige Thuisverpleging Noorderkempen.
DE KRING VZW. Zoek je verpleegkundige. Klik hier om in te loggen. Welkom op onze website, ontwikkeld en beheerd door De" Kring van zelfstandige verpleegkundigen regio Kempen. Graag hadden we jou als bezoeker geïnformeerd over de werking van onze vereniging.
jfr-nature-et-bois.com
Zelfstandig Thuisverpleegkundigen regio Midden-West-Vlaanderen.
We garanderen dan ook een hoge kwaliteit van verzorging en begeleiding van de patiënt. Je vindt ons dagelijks terug in volgende gemeentes. Onze zelfstandig thuisverpleegkundigen zijn dagelijks actief om hun patiënten de beste zorg toe te dienen in volgende gemeentes.: Op zoek naar een zelfstandig verpleegkundige?
quality
Zelfstandig verpleegkundigen regio Zuid-Westvlaanderen.
Thuisverpleging PRO-care is op zoek naar een verpleegkundige op zelfstandige basis om de praktijk te versterken. Concreet: 1 weekend op 2 vrijdag en maandag incl. blokjes van 4 dagen; 8 à 10 dagen per maand Regio Kortrijk Mooie uren Leuke gevarieerde toer Info: Daley Jodts 0471 89 47 10 of thuisverpleging.pro-care@proximus.be.
apotheek
Thuisverplegingsteam.
Vacature verpleegkundige vast dienstverband bij ZEWOPA zorg in de wijk 19 of 25 u. Thuisverplegingsteam Wim Lemmens bestaat 25 jaar! Daarvoor organiseerden we een heus feest! Kijk snel naar deze flashy aftermovie. Ter gelegenheid van dit grote feest zijn alle referentieverpleegkundigen aan de slag gegaan om zich voor te stellen.
zelfstandig worden in bijberoep
Thuisverpleegkundige Vacature.com.
Gegradueerde verpleegkundige A1. Een dag in het leven van een thuisverpleegkundige. De werkdag van een zelfstandig thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Insulinepatiënten hebben bijvoorbeeld al vroeg op de dag een eerste spuitje nodig. De zwaarste patiënten komen eerst, wijk per wijk. Zwaar zorgbehoeftige patiënten krijgen twee tot drie keer per dag een bezoek. Na de toer volgt de bijhorende administratie en het aanvullen van het nodige verpleegmaterieel. Als zelfstandige: sterk variabel, afhankelijk van aantal prestaties.
Zelfstandige thuisverpleging Wevelgem.
Main menu omega. Home Zelfstandige thuisverpleging. De Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandige Verpleegkundigen. beschikt over een databank zelfstandige verpleegkundigen via de. online te raadplegen is. Deze website geeft zorgvragers en. zorgverstrekkers in gans Vlaanderen en Brussel de mogelijkheid een. zelfstandige thuisverpleegkundige te contacteren.
VINDAZO: Jobs, vacatures zelfstandige verpleegkundige limburg.
Jobs, vacatures voor zelfstandige verpleegkundige limburg Ontvang e-mail updates. Bekijk Coördinator Simulatieonderwijs van UC Leuven-Limburg KHLim Nieuw. UC Leuven-Limburg KHLim België. Limburg groep Gezondheid en Welzijn en Ziekenhuis Oost Limburg zijn op zoek naar een coördinator voor het Simulatiecentrum in campus LIZA, de Limburg se Zorgacademie te Genk.
Kring Zelfstandige Verpleegkundigen MOL-BALEN Zorgjobs.be.
Kring Zelfstandige Verpleegkundigen MOL-BALEN Mol. alle werkgevers Werkgever. Toon op kaart. Plaats je CV. Jobs via e-mail. Jobs via Facebook. Jobs via Twitter. Werkgevers op Google maps. Jobs in jouw regio. Jobs, Vacatures Antwerpen. Jobs, Vacatures Limburg. Jobs, Vacatures Gent.
Jobs in de gezondheidszorg in Limburg Koopjeskrant.be.
Wij zijn op zoek naar iemand die graag wil bijverdienen als Health Coach. We leren je om mensen te begeleiden die willen afslanken, hun figuur willen verbeteren en fitter. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken.

Contacteer ons

vacature sociaal verpleegkundige
zelfstandige verpleegkundige vacatures
zelfstandig verpleegkundige gezocht
taken verpleegkundige
verpleegkundige jobs
verpleegkundige gevraagd
verpleegkundige handelingen
psychiatrisch verpleegkundige vacature
verpleegkundige interventies