vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Resultaten voor beroepsorganisatie verpleegkundigen


beroepsorganisatie verpleegkundigen
 
Vertegenwoordiging van de thuisverpleegkundigen bij het RIZIV RIZIV.
Drie mandaten voor werkende leden en drie mandaten voor plaatsvervangende leden worden aan het Kartel/Cartel Expertise Verpleegkundigen Infirmiers Thuis à domicile e-Vita toegekend binnen de Overeenkomstencommissie verpleegkundigen verzekeringsinstellingen. Een mandaat voor werkende leden en een mandaat voor plaatsvervangende leden wordt aan het KZTV Kartel zelfstandige thuisverpleging toegekend binnen de Overeenkomstencommissie verpleegkundigen verzekeringsinstellingen. U wenst erkend te worden als representatieve beroepsorganisatie of representatief kartel van beroepsorganisaties van zelfstandige verpleegkundigen telling.
lenen zonder bank
Thuisverplegingsteam.
Als groep van thuisverpleegkundigen zijn wij ook lid van een beroepsvereniging. FNBV is een pluralistische, federale en Nederlandstalige beroepsorganisatie voor verpleegkundigen en zorgkundigen, en studenten verpleegkunde en zorgkunde. Zij verdedigen de verpleegkundige en zorgkundige belangen los van alle filosofische en politieke strekkingen.
lenen
Overheid-en-organisaties.
Deels gratis/Deels betalend. VOGV Vereniging van Orthopedisch en Gips Verpleegkundigen. Deze beroepsorganisatie richt zich specifiek tot alle verpleegkundigen werkzaam in de orthopedie, traumatologie en gipskamer en alle geïnteresseerde verpleegkundigen binnen de consultaties, dagziekenhuizen, operatiezaal., VVGG Vlaamse Vereniging voor Geestelijke Gezondheid.
partytenten
Welkom bij VBZV! Klantportal.
Regionale kringen voor zelfstandig thuisverpleegkundigen. Welkom bij VBZV! Inloggen voor leden. Inloggen voor leden. Zoek een verpleegkundige. Deze pagina kan alleen goed worden afgebeeld als Javascript is ingeschakeld. Schakel Javascript in en herlaad de pagina. Raadpleeg eventueel je systeem of applicatiebeheerder.
Nationale Neutrale Beroepsorganisatie voor Vlaamse Verpleegkundigen en Vroedvrouwen De sociale kaart.
Voeg Nationale" Neutrale Beroepsorganisatie voor Vlaamse Verpleegkundigen en Vroedvrouwen" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Nationale Neutrale Beroepsorganisatie voor Vlaamse Verpleegkundigen en Vroedvrouwen. U bent hier. Nationale Neutrale Beroepsorganisatie voor Vlaamse Verpleegkundigen en Vroedvrouwen.
Nationale beroepsverenigingen VVIZV.
VLAS Vlaamse Stomaverpleegkundigen Doelgroep: verpleegkundigen, sociaal verpleegkundigen, diëtisten en technici werkzaam in dialyse en transplantatiecentra van Vlaanderen werken. VVOV Vereniging van Vlaamse Operatieverpleegkundigen Vereniging van Vlaamse Operatieverpleegkundigen. VVRO Vereniging voor Verpleegkundigen Radiotherapie en Oncologie Doelgroep: Verpleegkundigen die beroepshalve in aanraking komen met kankerpatiënten.
Welkom op de NVKVV website.
Onderhoudsprocedure IFIC: afspiegeling maatschappelijke verantwoordelijkheid die verpleegkundigen opnemen. IFIC Reacties uit het beleid. IFIC Niets doen is geen optie! Verpleegkundigen zitten op hun tandvlees. Wat wil jij dat het NVKVV doet? Beter voorbereid zijn op de vaccinatie van je patinten!
Federale Neutrale Beroepsvereniging voor Verpleegkundigen FNBV.
Een team dat mee helpt aan de inhoud van de website, de nieuwsbrief en de berichten op Facebook. Stuur snel een mailtje naar life@fnbv.be. Leer ons kennen. FNBV is een pluralistische, federale en Nederlandstalige beroepsorganisatie voor verpleegkundigen en studenten verpleegkunde.

Contacteer ons

taken verpleegkundige ziekenhuis
vacature verpleegkundige huisarts
verpleegkundige vacatures zeeland
vacature recovery verpleegkundige
jobaanbiedingen verpleegkundige
school verpleegkundige
verpleegkundige functies