vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Resultaten voor beroepsorganisatie verpleegkundigen


beroepsorganisatie verpleegkundigen
 
Algemene Algemene Unie Unie van van Verpleegkundigen Verpleegkundigen van van België. België.
De Algemene Unie van Verpleegkundigen van België verenigt 43 beroepsorganisaties voor verpleegkunde uit de drie gewesten en gemeenschappen en overkoepelt hiermee alle aspecten van de opleiding en beroepsuitoefening van de verpleegkunde. Daarmee vertegenwoordigen wij de 140.000 verpleegkundigen die actief zijn in ons land.
VVN Praktijkverpleegkundigen Praktijkondersteuners.
Op 14 maart 2019 organiseert VVN Diabeteszorg het tweejaarlijkse Diabeteszorg Symposium dat zal plaatsvinden in NBC te Nieuwegein. Het symposium is bedoeld voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen die werkzaam zijn in de 1e en 2e lijn en iedere andere zorgprofessional die de diabeteszorg tot zijn/haar vakgebied rekent.
vereniging voor verpleegkundigen.
Deze beroepsorganisatie richt zich specifiek tot alle verpleegkundigen werkzaam in de orthopedie, traumatologie en gipskamer en natuurlijk alle geïnteresseerde verpleegkundigen binnen de consultaties, dagziekenhuizen, operatiezaal, BVNV Belgische Vereniging voor Neuroverpleegkundige VZW Belgische Vereniging voor Neuroverpleegkundige VZW. Nederlands, 221 pagina's, Uitgeverij Thomas Rap, Amsterdam, 2015.
NVSHV Dé Beroepsvereniging voor de Acute Zorg.
De NVSHV is dé beroepsvereniging in de Acute Zorg. De Nederlandse Vereniging Spoedeisende Hulp Verpleegkundigen NVSHV zorgt voor verbetering en versterking van de positie van professionals in de Acute Zorg. De NVSHV zet het vak op de kaart bij overheden en ziekenhuisdirecties, zorgt voor protocollen en bijeenkomsten waarbij je collegas in de keten kunt leren kennen en zorgt ervoor dat werken in de acute zorg een professioneel vak is en blijft!
Thuisverplegingsteam.
Als groep van thuisverpleegkundigen zijn wij ook lid van een beroepsvereniging. FNBV is een pluralistische, federale en Nederlandstalige beroepsorganisatie voor verpleegkundigen en zorgkundigen, en studenten verpleegkunde en zorgkunde. Zij verdedigen de verpleegkundige en zorgkundige belangen los van alle filosofische en politieke strekkingen.
Verpleegkundigen Verzorgenden Nederland Wikipedia.
Ook stimuleert en ondersteunt VVN de oprichting van Verpleegkundige en Verzorgende adviesraden bij zorginstellingen in Nederland. Bij het uitvoeren van deze activiteiten werkt VVN samen met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, brancheorganisaties en andere beroepsorganisaties binnen de Nederlandse gezondheidszorg. VVN is tevens belast met de uitvoering van diverse registers: het publieke register voor de verpleegkundig specialist en het Kwaliteitsregister VV. Dit laatste register biedt verpleegkundigen en verzorgenden de mogelijkheid hun deskundigheidsbevordering te registreren en aan te tonen. Organisatie bewerken brontekst bewerken. De vereniging kent een bestuur van negen personen. Het bestuur van de vereniging wordt geadviseerd door een aantal commissies.
Beroepsvereniging voor verpleegkundigen Sprokkel.be.
Belgische Vereniging van Pneumologie Verpleegkundigen. De Belgische Vereniging voor Revalidatie Verpleegkunde BVRV. Belgische Vereniging voor Urologische Verpleegkundigen Urobel. Vereniging Verpleegkundigen Radiotherapie en Oncologie VVRO. Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandige Verpleegkundigen. Vlaamse Vereniging van Intensieve Zorgen Verpleegkundigen. Vlaamse Vereniging van Verpleegkundigen Spoedgevallenzorg VVVS.
Beroepsverenigingen BivT.
VVN, Verpleegkundigen Verzorgenden Nederland. VCW, Vereniging van contextueel werkers. VBAG, Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. VDV, Van Dixhoorn Vereniging. Verpleegkundigspecialismen, Voor verpleegkundige specialisten in de GGZ. VGCT, Vereniging voor gedrags en cognitieve therapie. VGP, Vereniging voor Genezing vanuit Psychosofia.
Na de opleiding.
Je kan ook tal van specialisatiecursussen volgen zoals: oncologie, medische beeldvorming, operatiekamer, palliatieve zorg, endoscopie, hemodialyse, radiotherapie, gezondheidsopvoeding, Het werkveld organiseert deze cursussen meestal, al dan niet in samenwerking met een hogeschool. Wie later graag in het onderwijs wil werken, kan het getuigschrift pedagogische bekwaamheid behalen via de specifieke lerarenopleiding SLO. Bij een beroepsorganisatie kan je een kaderopleiding volgen.
FNBV Federale Neutrale Beroepsvereniging voor Verpleegkundigen Thuisverpleging De Voorzorg.
FNBV Federale Neutrale Beroepsvereniging voor Verpleegkundigen. FNBV is een pluralistische, federale en Nederlandstalige beroepsorganisatie voor verpleegkundigen, zorgkundigen en studenten die verpleeg en zorgkundige belangen verdedigt, los van filosofische en politieke strekkingen. Onder het motto Samen sterk werkt FNBV op federaal niveau samen met andere beroeps en belangenorganisaties.

Contacteer ons

taken verpleegkundige ziekenhuis
vacature verpleegkundige huisarts
verpleegkundige vacatures zeeland
vacature recovery verpleegkundige
jobaanbiedingen verpleegkundige
school verpleegkundige
verpleegkundige functies