vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Op zoek naar vacature recovery verpleegkundige?


vacature recovery verpleegkundige
 
Recovery-verpleegkundige vacatures binnen Verpleegkunde Medische banenbank.
Vacature Recovery Verpleegkundige regio Haarlem Ben jij gediplomeerd recovery verpleegkundige, heb je minimaal een jaar recente werkervaring en ben je per direct beschikbaar? Dan bieden wij jou een uitdagende functie in een ziekenhuis in regio Haarlem! Functie Recovery verpleegkundige. Vacature Recovery verpleegkundige in Utrecht Voor een ziekenhuis in regio Utrecht zoeken wij een recovery kind verpleegkundige.
wimperextension
Vacature Recoveryverpleegkundige Aruba bkv.jobs. BKV. Open menu. Telefoon. E-mail. Twitter. LinkedIn. Google. BKV. BKV. BKV. BKV. BKV.
Functie en rol. Voor deze recovery verpleegkundige vacature op Aruba is BKV op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die het recovery team gaat versterken. Je bent verantwoordelijk voor het verplegen, verzorgen en begeleiden van patiënten en het coördineren van de zorg rondom patiënten.
dampconcurrent.nl
Vacatures Vlaamse Operatieverpleegkundigen.
transport management
Recovery Verpleegkundige Vacatures Vacatures.nl.
Voor de invulling van deze tijdelijke verpleegkundige vacature in de regio Utrecht is BKV op zoek naar een recoveryverpleegkundige voor 36 uur per week.Als. 23 uur geleden meer. Toon alle vacatures in Utrecht. Jij hebt je opleiding tot recovery verpleegkundige afgerond en hebt een geldige BIG registratie.
Autoverzekering
Verpleegkundigen Operatiekwartier-vacatures januari 2018 Indeed.com.
Als dienstverantwoordelijke van het operatiekwartier inclusief CSA en recovery sta je in voor het verzekeren van het optimaal functioneren van de afdeling. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Brasschaat. Lees meer over werken bij AZ Klina. Sint-Trudo Ziekenhuis 2 reviews Sint-Truiden. Relevante werkervaring in het operatiekwartier is een pluspunt. Je bent in het bezit van het diploma bachelor verpleegkundige optie ziekenhuisverpleegkunde.
Verpleegkundige Recovery-vacatures januari 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij AZ Monica. Verpleegkundige Recovery OK M/V. Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven Leuven. Als recovery verpleegkundige sta je in voor de opvang, installatie en opvolging van de patiënt in de recovery van het operatiekwartier. 21 dagen geleden vacature opslaan meer.
Recovery Verpleegkundige Opleiding-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Toon: alle vacatures 1 nieuwe vacature. Recovery, Anesthesie, IC: jouw nieuwe uitdaging? BKV-Medische Vacatures Noord-Holland. Voor de vacatures recovery verpleegkundige en IC verpleegkundige zoeken wij kandidaten met een hbo-v diploma de daarbij aansluitende specialisatie. Gesponsord 20 uur geleden vacature opslaan.
Recovery Verpleegkundige-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Vacature Recovery verpleegkundige Groningen. Jij bent gediplomeerd verpleegkundige MBO/HBO en hebt een aanvullende specialisatie afgerond tot recovery., Gesponsord vacature opslaan. Maandag 14 reviews Zwolle. Een afgeronde HBO opleiding tot verpleegkundige aangevuld met een opleiding tot Recovery, Medium Care of CCU/IC.

Contacteer ons

taken verpleegkundige ziekenhuis
vacature verpleegkundige huisarts
verpleegkundige vacatures zeeland
vacature recovery verpleegkundige
jobaanbiedingen verpleegkundige
school verpleegkundige
verpleegkundige functies