vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Meer resultaten voor vacature verpleegkundige huisarts


vacature verpleegkundige huisarts
 
Verpleegkundige Huisartsenpraktijk Vacatures Vacatures.nl.
Dit is vergelijkbaar met het werken bij een huisartsenpraktijk. Reageer dan snel op deze vacature. Omdat wij medeverantwoordelijk zijn voor de landelijke invulling van. Start People Deventer. Voor de teams die de zorg gaan leveren zoeken wij verpleegkundigen voor 24 tot 40 uur per week. Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige met affiniteit met de zorg aan. 10 uur geleden. Indigo Ede is op zoek naar een creatieve en ondernemende SPV of Verpleegkundig Specialist GGZ. De huisarts weet dat hij/zij altijd bij jou terecht kan en je past je makkelijk aan bij de kleur van de huisartsenpraktijk /het gezondheidscentrum of de wijk.
verhuizingen Aalst
Verpleegkundige VDAB.
Twijfel je of je brief of cv goed genoeg zijn? Mail of chat met een online sollicitatiecoach. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.
dampconcurrent.nl
jobs als verpleegkundige Randstad. randstad logo.
Verpleegkundige voor thuisverpleging op vaste werkplaats. verpleegkundige m/v, Brugge. Een luxe serviceresidentie in de regio van Brugge is op zoek naar een vaste verpleegkundige voor thuisverpleging op eenzelfde werkplaats 19u/week. Je staat als verpleegkundige algemeen in voor d. verpleegkundige m/v, Gent.
transport management
Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk VIHP Gezondheid en Welzijn AP Hogeschool Antwerpen.
Deze vorming leidt verpleegkundigen op voor de specifieke context van de huisartsenpraktijk. Hierin ondersteunt de verpleegkundige in de huisartsenpraktijk VIHP autonoom huisartsen bij het behandelen, begeleiden en verzorgen van de patiënten in de eerstelijn. De opleiding speelt pro-actief in op het veranderd zorglandschap. De opleiding is ideaal voor bachelors in de verpleegkunde die een carrière in de eerstelijnszorg ambiëren. Het aantal huisartsen neemt af en huisartsen richten hun werk anders in. Er is een snelle toename van het aantal ouderen met co-morbiditeit en steeds meer vraag om preventieve taken in de eerstelijn te coördineren. Het belang van meer kwalitatieve zorg met protocollaire aanpak bij veelvoorkomende chronische aandoeningen zoals cardiovasculair risico, diabetes en COPD neemt toe. Daarom wordt dit postgraduaat ingericht. De VIHP verhoogt de efficiëntie en kwaliteit van een huisartsenpraktijk, werkt in nauw overleg met en onder supervisie van de huisarts, is gericht op geprotocolleerde chronische en acute zorg en kan effectief samenwerken binnen interprofessionele en transmurale zorg.
geld lenen
VINDAZO: Jobs, vacatures vacature verpleegkundige huisartsenpraktijk.
Jobs, vacatures voor vacature verpleegkundige huisartsenpraktijk Ontvang e-mail updates. Verantwoordelijke van de sociale dienst Nieuw. Voor de interne kandidaten: Beschikken over een kwalificatie bachelor of graduaatsdiploma als sociaal verpleegkundige of maatschappelijk werker met 3 jaar anciënniteit in niveau BH1 1/2/3 sociaal werker en een bijkomende uni.
Verpleegkundige Huisartsenpraktijk-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Arts en Zorg 2 reviews Utrecht 1 plaats. Een verpleegkundige die communicatief sterk is; Een gediplomeerd verpleegkundige met affiniteit met de zorg aan asielzoekers. 17 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Arts en Zorg Vacatures in Utrecht.
Verpleegkundige Consultatie-vacatures januari 2018 Indeed.com.
Verpleegkundige zorgen toedienen tijdens de consultaties van de artsen. Als verpleegkundige binnen de consultaties van de medische centra Avelgem en Brakel sta. 16 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Ronse. Lees meer over werken bij AZ Glorieux.
Verpleegkundige Huisartsen-vacatures in Antwerpen provincie december 2017 Indeed.com.
Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorg in hun vertrouwde. 27 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Mechelen. Lees meer over werken bij Bond Moyson. Huisarts wijkgezondheidscentrum De Zilveren Knoop. Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen stad.
Verpleegkundige Huisarts-vacatures januari 2018 Indeed.com.
Als ziekenhuisarts ben je in een 24 uur dienstenrooster de spil tussen specialist, huisarts en patiënt. Als ziekenhuisarts vang je samen met de verpleegkundigen. Gesponsord vacature opslaan. Verpleegkundige onthaal en zorgcentrale avonddienst. Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen Brugge. Je bent een bachelor of gegradueerd verpleegkundige met een sterke, generalistische verpleegkundige kennis.
Verpleegkundige Huisartsen-vacatures januari 2018 Indeed.com.
Kortom, jij kan jouw cardiale expertise inzetten om andere verpleegkundigen op te leiden. Als verpleegkundige binnen de CCU/EHH heb je een belangrijke rol in. Gesponsord vacature opslaan. Verpleegkundige A2/A1 m/v. Start to Work Wezembeek-Oppem. Overleg met huisartsen en andere zorgpartners.

Contacteer ons

taken verpleegkundige ziekenhuis
vacature verpleegkundige huisarts
verpleegkundige vacatures zeeland
vacature recovery verpleegkundige
jobaanbiedingen verpleegkundige
school verpleegkundige
verpleegkundige functies