vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Meer resultaten voor functieomschrijving verpleegkundige


functieomschrijving verpleegkundige
 
Verpleegkundige m/v/x regio Antwerpen/Kempen/Brussel.
Het aantal deelnemers aan CEO for One Month groeit jaar na jaar, van een driehonderdtal in 2015 t. Hoe geraak ik aan een Studentenjob in het buitenland? Bij Thomas Cook zijn wij op zoek naar jonge, energierijke en vooral mensen die houden van ervoor.
verpleegkundige
verpleegkundige - All-in plan Leemans.
Met een all-in lening van Hypotheekvoordeel kun je een huis kopen zonder spaargeld in je handen. Als je woning in België helemaal of zo goed als afbetaald is, kun je die gebruiken als waarborg voor een huis in het bui.
Verpleegkundige.
Begeleiding van psychiatrische patiënten in ons centrum. Diploma verpleegkunde bij voorkeur richting psychiatrisch of sociaal verpleegkundige. We zoeken een zorgzaam en sociaal voelend persoon die vlot met onze doelgroep kan omgaan Ervaring met psychotici en met de rehabilitatiegedachte is een pluspunt.
slotenmaker edegem
Verpleegkundige OLV van Lourdes Ziekenhuis Waregem.
Het Onze Lieve Vrouw van Lourdes ziekenhuis te Waregem is een dynamisch en regionaal ziekenhuis dat op zoek is naar een verpleegkundige. Je legt de focus op een kwaliteitsvolle verpleegkundige verzorging. Je neemt verantwoordelijkheid voor het welzijn van de patiënt.
onderhandse lening
Verpleegkundige vacatures in Nijmegen NationaleVacaturebank.nl.
Works Smart Staffing Solutions BV. Als Verzorgende IG beschik jij over doorzettingsvermogen en volharding Als Verpleegkundige ben jij in het bezit van een opleiding Verpleegkundige Jij observeert de cliënt en stelt hieruit de verpleegkundige diagnose op. 59 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Gedetacheerd zorgprofessional verpleegkundige Nijmegen.
Slotenmaker
Verpleegkundige functieprofielen Maastricht UMC Academie.
Hoewel dat niet voor iedere patiënt en/of verpleegkundige is weggelegd, praten patiënten steeds vaker zelf mee over de zorg die ze wensen. De ene verpleegkundige is nieuwsgieriger, creatiever, technischer of meer flexibel dan de ander en vindt de veranderingen in de zorg leuk.
auto verkopen
Geriatrische Verpleegkundige Care Talents.
Verder doet de verpleegkundige ook administratieve taken zoals verantwoordelijkheid voor fixatiebeleid, communicatie met dokters/familie, afspraken maken, dossiers in orde brengen. De missie van deze verpleegkundige is ervoor zorgen dat de bejaarde persoon zijn zelfstandigheid kan bewaren, rekening houdend met zijn ziektebeeld en omgeving.
hotmail inloggen aanmelden
Functieprofielen mbo en hbo-verpleegkundige gepresenteerd Nursing.
Hier check je dat. Voor de ruim 180.000 geregistreerde verpleegkundigen in Nederland waarvan ongeveer 80.000 werkzaam in ziekenhuizen staat daar nu één vakje, ongeacht of ze mbo, hbo of inservice zijn opgeleid: verpleegkundige. Straks zijn dat twee vakjes: de mbo-opgeleide verpleegkundige en de hbo-opgeleide verpleegkundige.
Loonwijzer.be Functie en salaris Verpleegkundigen met hogere opleiding Loonwijzer.be.
Hoofdverpleegkundigen bieden behandeling, steun en zorg aan zorgbehoeftigen, als gevolg van leeftijd, ongeval, ziekte of andere fysieke of geestelijke aandoeningen of aan mensen met een potentieel gezondheidsrisico. Ze dragen de verantwoordelijkheid voor de planning en het management van het zorgaanbod, zien toe op het overige verplegend personeel, brengen preventieve en curatieve maatregelen in de praktijk, op eigen gezag of in een medisch team met artsen en anderen.
Jeugdgezondheidszorg verpleegkundige vacatures Verpleegkundigen Gezondheidszorg Banen.
Functieomschrijving Als jeugdverpleegkundige kun je. BKV Groep Locatie.: Verfijn mijn zoekopdracht. Vacatures per specialisatie. Algemeen verpleegkundige 82. Cardiologie verpleegkundige 3. Chronisch zieken verpleegkundige 1. Diabetes verpleegkundige 1. Endoscopie verpleegkundige 9. Meer vakgebieden 36. Geriatrisch verpleegkundige 2. GGZ verpleegkundige 1. Hematologie Verpleegkundige 5.
Functiebeschrijvingen Mbo/Hbo-verpleegkundigen NVZ FWG.
Bent u benieuwd hoe de verpleegkundige functie er in de toekomst uitziet? Vraag dan onze toekomstprofielen, met een kijkje naar 2020, op. Functiebeschrijving Mbo-verpleegkundige resultaatgericht. Functiebeschrijving Mbo-verpleegkundige actief format. Indelingsadvies FWG 3.0 Mbo verpleegkundige. Functiebeschrijving Hbo-verpleegkundige resultaatgericht. Functiebeschrijving Hbo-verpleegkundige actief format. Indelingsadvies FWG 3.0 Hbo verpleegkundige.
Verpleegkundige dagdienst m/v/x OCMW Oudenaarde hulpverlening, serviceflats, leupegem, dienstencentrum, restaurant, rechtsbijstand, opvang voor asielzoekers.,
Je bent houder van een diploma verpleegkundige van het hoger beroepsonderwijs of een gelijkwaardig diploma. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Voltijdse of halftijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur. Dagdienst in een tweeploegenstelsel van vroegdienst en avonddienst. Onbeperkte overname van relevante anciënniteit uit de openbare sector en uit de privésector of als zelfstandige. Verloning binnen salarisschaal C3-C4. Maaltijdcheques van 7 euro per werkdag. Fietsvergoeding of tussenkomst in woon-werkverkeer openbaar vervoer. Tewerkstelling in splinternieuwe werkomgeving. Er wordt een wervingsreserve van 2 jaar aangelegd. Het inschrijvingsformulier en informatie over de toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving, competenties en de verdere procedure voor deze functie vind je in de informatiebundel in bijlage.

Contacteer ons

hbo verpleegkunde deeltijd
opleiding verpleegkundige mbo
studie verpleegkunde
verkorte opleiding verpleegkundige hbo
verpleegkundige mbo
verkorte opleiding verpleegkundige niveau 4
verpleegkunde opleiding hbo
verpleegkundige hbo opleiding
functieomschrijving verpleegkundige
verpleegkundige in opleiding
hbo opleidingen verpleegkundige