vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Zoeken naar studie verpleegkunde


studie verpleegkunde
 
Verpleegkunde Hogeschool Gent.
Weet je niet welke studie bij jou past? Twijfel je tussen opleidingen? Wil je advies over structuur en regelgeving hoger onderwijs? Contacteer onze studieadviseur Pascal Van Geit via studieadvies@hogent.be of 09 243 33 89. Vragen over vrijstellingen of je traject? Neem dan contact op met de studietrajectbegeleider van jouw opleiding. Zeker van je studiekeuze? Dan ben je klaar voor de volgende stap: de inschrijving! Kiezen voor variatie, uitdaging en welzijn. Welk beeld roept verpleegkunde bij je op?
hbo
Verpleegkundige ikgaervoor.be.
Leidinggevende functies in een zorginstelling of ziekenhuis, in het management, de innovatie en het wetenschappelijk onderzoek in de sector van de gezondheidszorg en het onderwijs zijn dan voor jou weggelegd. Aansluitend op een masteropleiding kan je doctoreren in de verplegingswetenschappen. De VDAB wijst jou ook graag de weg om je studie voor verpleegkunde te combineren met deeltijds werken.
reachtruck opleiding vdab
Verpleegkunde Odisee.
In 2018-2019 is de externe reflectie van Verpleegkunde voorzien. Wil je later in de gezondheidszorg of in de farmasector aan de slag, maar daarom niet aan het bed van de patiënt? Dan is Medical management assistant MMA misschien wel iets voor jou!
goedkoopste rentevoet hypothecaire lening
Verpleegkunde studeren UZ Leuven.
Bezoek dan de site van de Hogeschool Verpleegkunde en Vroedkunde. Heb je twijfels of verpleegkunde iets voor jou is? Dan is een inleefmoment een ideale manier om het werkveld van dichtbij te bekijken. Neem contact op met het competentiecentrum verpleegkunde om de mogelijkheden te bespreken.
Ledenadministratie
verpleegkunde VIVES.
Sabrina moest hoe dan ook een bijscholing volgen, maar besliste voor zichzelf om hoger te mikken. Daarom ben ik gestart met een bacheloropleiding verpleegkunde op afstand bij VIVES. Het was eerlijk gezegd lastig om opnieuw te gaan studeren na acht jaar in het werkveld. Het was een beetje zoeken en aftasten, maar dat lukte wel. Intussen zit ik al in mijn derde jaar. Studeren op afstand is goed te combineren met werk en gezin, zegt Sabrina. Maar het vergt natuurlijk wel energie van mezelf én van mijn gezin. Omdat ik ook voltijds werk offer ik het grootste deel van mijn vrije tijd op aan de studie.
Onderwijskiezer.
Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie. VDAB Studie schoolverlaters: HBO5_verpleegkunde.pdf. Verpleegkunde Hoger Beroepsonderwijs. Het HBO Verpleegkunde bestaat uit drie studiejaren waarin vijf modules elkaar opvolgen. De klassieke vakken worden vervangen door themas.
Verpleegkunde Professionele bachelor Thomas More.
Dit project biedt de mogelijkheid aan werknemers uit de sectoren van het paritair comité voor de gezondheidsinrichtingen en diensten om, met behoud van loon, een opleiding te volgen van maximum 4 schooljaren tot bachelor in de verpleegkunde A1 of gegradueerde verpleegkundige A2.
BRU45.
Verpleegkunde Arteveldehogeschool Gent.
Zin om een deel van je studie in het buitenland te doen? Het kan, zowel voor lessen als voor stage. Wat na je opleiding? Verpleegkunde is een knelpuntberoep: de jobkansen in verschillende sectoren zijn erg groot. Natuurlijk kan je ook verder studeren.

Contacteer ons

hbo verpleegkunde deeltijd
opleiding verpleegkundige mbo
studie verpleegkunde
verkorte opleiding verpleegkundige hbo
verpleegkundige mbo
verkorte opleiding verpleegkundige niveau 4
verpleegkunde opleiding hbo
verpleegkundige hbo opleiding
functieomschrijving verpleegkundige
verpleegkundige in opleiding
hbo opleidingen verpleegkundige