vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Zoeken naar Verpleegkunde


Verpleegkunde
 
Onderwijskiezer.
Samenwerkingsverband Hogeschool PXL-Level 5 Provinciaal instituut voor Verpleegkunde. Samenwerkingsverband KdG HBO5 Sint-Norbertusinstituut Antwerpen. Samenwerkingsverband Odisee Sint-Augustinus Instituut voor Verpleegkunde. Samenwerkingsverband Odisee Sint-Carolus Instituut voor Verpleegkunde. Samenwerkingsverband Odisee Sint-Guido Instituut voor Verpleegkunde. Samenwerkingsverband Odisee BenedictusPoort voor Verpleegkunde. Samenwerkingsverband Track 5 Sint-Norbertusinstituut voor Verpleegkunde.
barkrukken
verpleegkunde VIVES.
Het interessegebied Sociale verpleegkunde leidt verpleegkundigen op tot tewerkstelling in de preventieve en de sociale gezondheidssector zoals Kind en Gezin, diensten voor preventie en bescherming op het werk, centra voor leerlingenbegeleiding, kinderdagverblijven, sociale diensten van verzorgingsinstellingen en mutualiteiten, dienstencentra, instellingen voor jeugdzorg, instellingen voor gehandicaptenzorg.
chiptunen
Verpleegkunde Erasmushogeschool Brussel.
Dan is de opleiding verpleegkunde iets voor jou! De vraag naar verpleegkundigen is groot! Na je opleiding kan je meteen aan de slag in verschillende sectoren, want verpleegkunde is erg breed. Acute of chronische zorg, in een ziekenhuis of thuis, maar ook psychiatrische zorg, pediatrische zorg of sociale gezondheidszorg zijn mogelijk.
mbo
Verpleegkunde Hogeschool Gent.
De leerwerkplaats-stage is een project waarin studenten uit het 3de jaar professionele bachelor in de verpleegkunde een verpleegafdeling overnemen. Het schept een authentieke werkomgeving, waarin een groep studenten alle verpleegkundige handelingen uitvoert en ook verantwoordelijk is voor de uitvoering ervan, met als doel het beroep te leren.
tms transport
Verpleegkunde AP Hogeschool Antwerpen.
Heb je al een diploma Verpleegkunde of Vroedkunde? Ontdek dan ons brugprogramma of het verkort traject voor vroedvrouwen. Beschik je niet over de mogelijkheid om een voltijdse studie te volgen of wil je de bachelor Verpleegkunde combineren met je job?
online boeken kopen
Verpleegkunde Odisee.
Bij Odisee studeer je Verpleegkunde in Aalst Campus Dirk Martens, Brussel Campus Brussel of Sint-Niklaas Campus Waas, drie steden die in Vlaanderen aan de top staan van de gezondheidszorg. Kortom: Verpleegkunde studeren bij Odisee is een ideale carrièrestart. Campus Dirk Martens Aalst.
vdab
BRU45.
Verpleegkunde Arteveldehogeschool Gent.
U bent hier. Home Opleidingen Bachelor Verpleegkunde. Spreekt een praktijkwetenschappelijke opleiding met zicht op werkzekerheid je aan? Heb je veel zin om professioneel zorg te dragen voor mensen? En zoek je een uitdagende job in een snel evoluerende context? Dan ben je geknipt voor onze vierjarige opleiding Bachelor in de verpleegkunde.
Verpleegkunde UCLL.
Veel lectoren en gastprofessoren werken trouwens zelf in de sector. mix van onderwijsvormen Je hebt hoorcolleges, werkcolleges, practica, simulatielabs, zelfstudie, Al vanaf het eerste jaar sta je in de praktijk tijdens een stage. persoonlijke studiebegeleiding Verpleegkunde studeren doe je niet alleen.
Verpleegkunde Professionele bachelor Thomas More.
De zorg van de toekomst is innovatief en heeft nood aan een frisse kijk, slimme oplossingen en een hart voor mensen. Dit vraagt om een andere aanpak van de verpleegkunde, waarbij kwaliteit, veiligheid van de patiënt en multidisciplinair teamwork centraal staan.

Contacteer ons

Verpleegkunde
verpleegkunde hbo
verpleegkundige opleiding hbo
opleiding verpleegkundige hbo
mbo verpleegkunde
verpleegkundige niveau 4
opleiding hbo verpleegkundige