vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Zoeken naar vereniging voor verpleegkundigen


vereniging voor verpleegkundigen
 
Beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen VVN.
Naast het beroep van verpleegkundige, komt er een nieuw beroep bij: het beroep van regieverpleegkundige. VVN heeft er de afgelopen jaren onder meer voor gepleit dat het nieuwe beroep voor zoveel mogelijk verpleegkundigen toegankelijk wordt. We zijn blij dat het ministerie dit heeft overgenomen in het wetsvoorstel.
tms software
Home VVVS.
E-Learning enkel voor leden. Inschrijving jaarsymposium VVVS te Blankenberge. Blankenberge 29 januari, 2018. Symposium 2018, Blankenberge zaal Floreal. 29 augustus, 2017. 29 januari 2018 symposium SPOED ON THE MOVE in de floreal te Blankenberge. De nieuwsbrieven kan je hier terugvinden. 30 november, 2017. Persbericht enquete werkdruk en werklast bij verpleegkundigen.
www.perfectbody-shapewear.com
VVRO Vereniging voor Verpleegkundigen Radiotherapie Oncologie Officiële website VVRO.
In de kalender kunnen jullie de aankondiging terugvinden van een Melanoom Studiedag, georganiseerd door Melanoompunt. Melanoompunt is de Belgische, onafhankelijke vereniging voor melanoompatienten en hun naasten. In bijlage kunnen jullie de folder terugvinden waarin hun doelen worden toegelicht. 09/05/2017 Nieuws andere Take care of you.
vacature preventieadviseur
VBZV Pluralistische beroepsvereniging van zelfstandige thuisverpleegkundigen.
Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandige Verpleegkundigen. Nieuws uit het werkveld. Visiegroep thuisverpleging 2030 1 week 6 dagen geleden. U kunt als zelfstandig verpleegkundige de ledenlijsten van de beroepsorganisaties raadplegen! 1 week 6 dagen geleden. Tegemoetkoming in de prijs van actieve verbandmiddelen 1 week 6 dagen geleden.
hoverboard roze
Federale Neutrale Beroepsvereniging voor Verpleegkundigen FNBV.
FNBV is een pluralistische, federale en Nederlandstalige beroepsorganisatie voor verpleegkundigen en zorgkundigen, en studenten verpleegkunde en zorgkunde. Wij verdedigen de verpleegkundige en zorgkundige belangen los van alle filosofische en politieke strekkingen. Onder het motto Samen sterk werken we op federaal niveau samen met andere beroeps en belangenorganisaties.
Welkom op de NVKVV website.
Welkom bij het NVKVV. ht huis voor verpleegkundigen. Contacteer het NVKVV Wegbeschrijving Facebook LinkedIn. Het waren geslaagde dagen met boeiende sprekers en mooie netwerkmomenten. Oprechte dank aan de 510 bezoekers, de talrijke sprekers, de leden van de werkgroep en de 30 firmas die aanwezig waren op het 20ste diabetessymposium.

Contacteer ons

verpleegkundige thuiszorg
werk verpleegkundige
opleiding verpleegkunde hbo
opleiding voor verpleegkundige
verpleegkundige ziekenhuis
HBO Verpleegkunde verkort
opleiding verpleegkundige ziekenhuis
sociaal verpleegkundige
opleiding tot verpleegkundige
gespecialiseerd verpleegkundige
omscholen tot verpleegkundige