vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Op zoek naar vacature verpleegkundige huisartsenpraktijk?


vacature verpleegkundige huisartsenpraktijk
 
vacature - Vind een coach.
we halen uw resultaten op. Vragen van coaches. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. Vind-een-Coach.be 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Vacature Verpleegkundige - Vacature KAM Coördinator.
Vanwege de aanhoudende groei van Zonmaat, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Planner. De Vacature planner binnen Zonmaat houdt grote verantwoordelijkheid in. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat alle monteurs op een zo efficiënt mogelijke manier worden ingepland.
vacature - Arcade Uf 13.,
De hoogwaardige kwaliteit is een gevolg van onze doorgedreven vakkennis, het gebruik van enkel de beste basismaterialen en uiteraard de troeven van aluminium: een duurzaam en licht, maar sterk metaal dat nooit barst. Ons aanbod in aluminium wordt vervaardigd door Aluprof welke één van de marktleiders in Europa is.
Vacature Verpleegkundige - Google Ads SEA.
Houden ons scherp en denken goed mee. Erg fijn bureau om mee samen te werken, komen met nieuwe ideeën en zitten er vol op. Schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Resultaten waren al zeer snel zichtbaar en blijven zich verbeteren.
vacature - Slotenmaker Antwerpen Rob.
Logisch ook, want elk pand heeft zijn eigen beveiligingsnoden. Wij komen bij je langs, bestuderen de uitdagingen en stellen onze totaaloplossingen voor, op basis van je budget. Een veilige woning, met de beste bescherming voor je kostbaarheden of goederen met emotionele waarde.
vacature - 1017 EG Amsterdam.
Vervolgens vertelt hij je precies wat jij moet doen om jouw webpagina net zo hoog te laten scoren. Hij adviseert bijvoorbeeld om meer woorden in je headers te gebruiken, het zoekwoord vaker te laten terugkomen in de tekst, of meer gerelateerde termen te gebruiken.
vacature
vacature
vacature
vacature
Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk Arteveldehogeschool Gent.
Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk is niet alleen een functie met toekomst, het is een must voor een praktijk in de eerste lijn om een verpleegkundige in dienst te hebben. Er gebeuren in de eerstelijnspraktijk tal van acties die niet medisch, maar wel verpleegkundig van aard zijn. Lees verder
opleiding Verpleegkundige
Vacatures verpleegkundige, zorgkundige, Zorgjobs.be.
FunctiebeschrijvingMomenteel heeft het UZ Gent volgende vacante betrekkingen ter beschikking met onmiddellijke ingang. Vacature IZ inwendige 100%: statutaire functie, enkel bachelors verpleegkunde komen in aanmerking.; verpleegkundig gegradueerde en bachelor. Als verpleegkundige sta je samen met uw collegas garant voor een kwaliteitsvolle, integrale en klantvriendelijke zorg voor de bewoners van onze woon. meer
Vacatures logistiek assistent
AZ Zeno ons hart voor uw zorg.
Op 1 januari 2014 wordt AZ Gezondheidszorg Oostkust AZ Zeno. AZ Zeno is een regionaal kustziekenhuis dat blijvend streeft naar een warme, kwaliteitsvolle zorg voor alle patiënten.We bieden deze zorg zowel vanop onze campus te Knokke-Heist als vanop onze campus te Blankenberge.
teamleider
Gezondheidscentrum Lokeren Welkom.
Deze vacature vindt u hier. Na het succes van de vorige jaren, zal in 2019 het project 10.000-stappen opnieuw van start gaan. Wandel jij graag met ons mee? Dan kan je alvast volgende data in jouw agenda noteren. Bewegen op verwijzing. Wil je meer bewegen, maar weet je niet goed hoe? Je huisarts verwijst je door naar een bewegen" op verwijzing-coach. Samen met deze coach wordt een bewegingsplan opgesteld dat bij jou en je leven past. Zo zet je de eerste stap naar bewegen. Wat is dit? Wat kost dit? Bellen voor onderzoeksresultaten. Tijdens de openingsuren kan u bellen voor uw onderzoeksresultaten. Als u belt voor 17 uur, dan wordt u nog dezelfde dag door uw arts teruggebeld. Afspraak maken voor vandaag? Bellen voor 10u aub! Niet betalen voor de huisarts: hoe kan dat? Lees hier meer over de werking van een wijkgezondheidscentrum. Tags: huisarts Lokeren, Eksaarde, Doorslaar, Daknam, 9160, wijkgezondheidscentrum Lokeren, thuisverpleging, voedingsdeskundige, diëtist, dokter, arts, huisdokter, verpleegkundige, verpleegster, gratis, huisarts in opleiding, HAIO, haio, preventie, Piet Van de Sype, Elke Spenninck, Chantal Nyiraguhirwa, Thijs Suy.
teamleider
deSPRONG Verpleegkundigen.
Deze betalingswijze geldt voor alle handelingen waarvoor een nomenclatuurnummer is opgenomen binnen de ziekte-en invaliditeitsverzekering. Erelonen worden enkel aangerekend indien u hiervoor verzekerd bent. Mocht u hierover vragen hebben zal de verpleegkundige u graag de nodige uitleg geven. Waarom kiezen voor een zelfstandig verpleegkundige?
vacature schilder
home Thuiszorgteam Middenkust.
Bekijk de vacature. Ons team bestaat uit zelfstandige verpleegkundigen. We zijn altijd bereikbaar. altijd vertrouwde gezichten. Bachelor geriatrisch verpleegkundige Kaderopleiding hoofdverpleegkundige Postgraduaat verpleegkundige in de huisartsenpraktijk. HBO5-verpleegkundige Referentieverpleegkundige wond en stomazorg en stomatherapie. Bachelor ziekenhuisverpleegkundige Bijkomende opleiding postgraduaat intensieve zorgen en spoedgevallenzorg.
vacature psychiater
Verpleegkundige Huisartsenpost vacatures Simply Hired.
SEH Verpleegkundige SEH-verpleegkundige Triagist in opleiding Triagist Verpleegkundige Vaste Werktijden Ziekenhuis Verpleegkundige niveau 4 of 5 Vast Basisrooster Ziekenhuis Doktersassistent Verpleegkundig specialist Doktersassistent SEH Doktersassistente/triagist Verpleegkundige Spoedeisende Hulp SEH Spoedeisende hulp verpleegkundige Verpleegkundige niveau 4 of 5 met Vaste Werktijden Ziekenhuis SEH artsen Junior triagist huisartsenpost regio Nijmegen.
vacatures schoonmaak
VVN Praktijkverpleegkundigen Praktijkondersteuners vacature.
Deze afdeling van VVN levert een bijdrage aan de professionalisering van de zorg aan chronisch zieke patinten binnen huisartsenpraktijk, verpleeghuis en verstandelijk gehandicaptenzorg. Ook op het gebied van prev. Actieve leden voor de setting verpleeghuiszorg. Vacature actief lid van VVN PVK/POH setting verpleeghuiszorg De setting verpleeghuizen zet zich al een aantal jaren in voor praktijkverpleegkundigen werkzaam in het verpleeghuis. Onze werkzaamheden daar bestaan oa uit: ondersteunen van specialist ouderen geneeskunde, zorg voor chronisch zieken, geriatrische revalidatie, psychogeriatrie en kwetsbare ouderen. Van een aktief lid verwachten we: Meedenken over en organiseren van scholingsbijeenkomst en workshops. Praktijkondersteuner / diabetesverpleegkundige, 24 uur p/w/ Zoetermeer. Zoek jij een baan in een gezondheidscentrum in een geaccrediteerde praktijk; in een superenthousiast team; dat erg van LEAN-werken houdt; waar hart voor de zaak gecombineerd wordt met plezier hebben in je werk; en ook lol hebben samen; waar drie huisartsen werken waarvan er n kaderhuisarts diabetes is; waarbij je als praktijkondersteuner somatiek aan de slag kunt; en waarbij je je als verpleegkundige eventueel verder kunt specialiseren tot dia.
vdab
Doktersdienst Groningen: Voordat u belt.
Werken bij DDG. Doktersdienst Groningen is voor de ANW-uren doorlopend op zoek naar parttime triagisten doktersassistenten/verpleegkundigen m/v. Klik op de link voor de volledige advertentie. 9700 GB Groningen. of mailen naar y.haitsmaatdoktersdienstgroningen.nl. Doktersdienst Groningen Damsterdiep 191c, 9713 EC Groningen T: 0900-9229.
vacatures makelaardij
Verpleegkunde in de huisartspraktijk Taken en verantwoordelijkheden Universiteit Antwerpen.
Omschrijving van taken en verantwoordelijkheden. De VIHP is verantwoordelijk voor het uitvoeren van door de huisarts gedelegeerde medisch inhoudelijke taken, verpleegkundige taken, protocolzorg en routines en de afgesproken taakverdeling tussen huisartsen en VIHP. De taken van de VIHP kunnen verdeeld zijn over diverse aandachtsgebieden.
doktersassistente vacature

Contacteer ons

hbo opleiding verpleegkunde
Seh Verpleegkundige
verpleegkundige opleiding mbo verkort
opleiding verpleegkundige niveau 4
verpleegkundige banen
loon verpleegkundige
zelfstandige verpleegkundige
jobs verpleegkundige
vacature verpleegkundige huisartsenpraktijk
vacatures verpleegkundige limburg
psychiatrisch verpleegkundige