vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Resultaten voor vacature verpleegkundige huisartsenpraktijk


vacature verpleegkundige huisartsenpraktijk
 
Vacature Verpleegkundige - Registreer Wachtwoord vergeten?
Zoals we in de titel als vertellen, is SEA heel geschikt om in een korte periode merkbekendheid te realiseren, om snel traffic naar je site te leiden en om je omzet te vergroten. Bij SEA kun je zoveel zoekwoorden inzetten als je wilt.
verpleegkundige
verpleegkundige - All-in plan Leemans.
Met een all-in lening van Hypotheekvoordeel kun je een huis kopen zonder spaargeld in je handen. Als je woning in België helemaal of zo goed als afbetaald is, kun je die gebruiken als waarborg voor een huis in het bui.
Vacature Verpleegkundige - Heeft u vragen?
Bent u benieuwd wat de diensten van een goede fiscalist in Antwerpen u voor voordelen kunnen opleveren? Dan maken we graag een afspraak met u, zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen bespreken wat AZ Accounting voor u kan betekenen.
verpleegkundige
Vacature Verpleegkundige - Vacature dakmonteur zonnepanelen omgeving Utrecht.
ENPHASE DOWNLOADS NL. vrijdag, 08 februari 2019 / Gepubliceerd in Vacatures. Vanwege de aanhoudende groei van Zonmaat, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Planner. De Vacature planner binnen Zonmaat houdt grote verantwoordelijkheid in. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat alle monteurs op een zo efficiënt mogelijke manier worden ingepland.
verpleegkundige
Vacatures verpleegkundige, zorgkundige, Zorgjobs.be.
FunctiebeschrijvingMomenteel heeft het UZ Gent volgende vacante betrekkingen ter beschikking met onmiddellijke ingang. Vacature IZ inwendige 100%: statutaire functie, enkel bachelors verpleegkunde komen in aanmerking.; verpleegkundig gegradueerde en bachelor. Als verpleegkundige sta je samen met uw collegas garant voor een kwaliteitsvolle, integrale en klantvriendelijke zorg voor de bewoners van onze woon. Lees meer
schilder vacatures
Vacatures ELANN.
Door de jaren heen ben ik mij steeds meer gaan ontwikkelen als verpleegkundige, zowel theoretisch als in de praktijk. Deze ontwikkelingen heb ik doorgemaakt na mijn opleiding hbo-v op de afdeling Cardiologie in het UMCG. Daarna ben ik mij gaan specialiseren en heb via het Martini Ziekenhuis de opleiding dialyseverpleegkundige gedaan. Hierbij is mijn nefrologische kennis gegroeid. Deze kennis breid ik nog dagelijks uit, door het werken op de afdeling dialyse. Echter ben ik zeer geïnteresseerd en sta open voor het volgen van een nieuwe opleiding. De functie Physician Assistant ambieer ik sinds ik mijn hbo-v opleiding afgerond heb. Meer informatie over deze oproepen voor een stageplaats is op te vragen bij Gerard Tros, personeelsadviseur ELANN. Download 180621-110 Vacature Doktersassistente, Studentarts Groningen.pdf. Download 180621-109 Vacature Doktersassistente, HAP Smith Groningen.pdf. Download 180620-108 Vacature POH Ouderenzorg, Huisartsengroep Veendam_Wildervank.pdf. Download 180620-107 Vacature POH-GGZ, Huisartsengroep Veendam_Wildervank 2.pdf. Download 180614-106 Vacature Doktersassistente, Groepspraktijk Hoogezand Sappemeer Oost 2.pdf. Download 180330-068 Vacature Doktersassistente, Academisch Huisartsenpraktijk Groningen 2.pdf.
vdab
Medisch jobs in West-Vlaanderen Careerjet.be.
Roeselare, West-Vlaanderen Izegem, West-Vlaanderen., wijzigingen in de klinische toestand, De fysieke veiligheid en gezondheid van de persoon met een zorgbehoefte bewaken Het medisch afval. en het herbruikbaar medisch materieel behandelen of laten behandelen desinfecteren, ontsmetten, steriliseren Activiteiten: Chronische zorg Activiteiten.
seo specialist vacature
Vacatures verpleegkundigen en dokterassistenten Huisartsenpost Apeldoorn.
Bezoek Huisartsenpost Apeldoorn. Huisartsenpost Apeldoorn Vacatures. Afwisselend werk in een dynamische omgeving. De huisartsenpost is regelmatig op zoek naar verpleegkundigen en triagisten, meer informatie vindt u in de bijlage. Daarnaast vindt u op deze pagina het actuele aanbod openstaande vacatures.
jobs vdab roeselare
home Thuiszorgteam Middenkust.
Bloedafnames Inspuitingen Wondzorg Aanbrengen van oogdruppels en/of oogzalf na een operatie Compressietherapie aan of uitdoen van steunkousen of steunverband Aanbrengen van zalven of geneeskrachtige producten Aspiraties van secreties Plaatsen van een maagsonde Toedienen van sondevoeding Plaatsen van en toezicht op subcutane of intraveneuze perfusie Toedienen van parenterale voeding TPN Plaatsen van en toezicht houden op medicatiepomp Complexe verzorgingen zoals plaatsen en verwijderen van verblijfskatheter bij chemotherapie Spoelen en hepariniseren van verblijfskatheter Lavementen Sonderen van de blaas Blaasspoeling Vaginale irrigatie Verzorging van de stoma Klaarzetten van medicatie Incontinentiezorg Thuisdialyse Home-choice of Peritoneale dialyse Diabeteszorg en begeleiding Vervangen suprapubische katheter en zo veel meer. Ons team bestaat uit zelfstandige verpleegkundigen. We zijn altijd bereikbaar. altijd vertrouwde gezichten. Bachelor geriatrisch verpleegkundige, kaderopleiding hoofdverpleegkundige.
hbo verpleegkunde
OCMW Merelbeke.
In november zal de zitdag van de commissie juridische bijstand uitzonderlijk doorgaan op donderdag 17 november 2016. Op 21 september 2016 organiseert de werkgroep Dementievriendelijk Merelbeke de gratis Theatervoorstelling MIST, mijn moeder en ik, van Leen Persijn. Al het nieuws.
vacature verkeersregelaar
VVN Praktijkverpleegkundigen Praktijkondersteuners vacature.
Deze afdeling van VVN levert een bijdrage aan de professionalisering van de zorg aan chronisch zieke patinten binnen huisartsenpraktijk, verpleeghuis en verstandelijk gehandicaptenzorg. Ook op het gebied van prev. Actieve leden voor de setting verpleeghuiszorg. Vacature actief lid van VVN PVK/POH setting verpleeghuiszorg De setting verpleeghuizen zet zich al een aantal jaren in voor praktijkverpleegkundigen werkzaam in het verpleeghuis. Onze werkzaamheden daar bestaan oa uit: ondersteunen van specialist ouderen geneeskunde, zorg voor chronisch zieken, geriatrische revalidatie, psychogeriatrie en kwetsbare ouderen. Van een aktief lid verwachten we: Meedenken over en organiseren van scholingsbijeenkomst en workshops. Praktijkondersteuner / diabetesverpleegkundige, 24 uur p/w/ Zoetermeer. Zoek jij een baan in een gezondheidscentrum in een geaccrediteerde praktijk; in een superenthousiast team; dat erg van LEAN-werken houdt; waar hart voor de zaak gecombineerd wordt met plezier hebben in je werk; en ook lol hebben samen; waar drie huisartsen werken waarvan er n kaderhuisarts diabetes is; waarbij je als praktijkondersteuner somatiek aan de slag kunt; en waarbij je je als verpleegkundige eventueel verder kunt specialiseren tot dia.
hbo v deeltijd
Opleiding tot Verpleegkundige Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-POH Hanze Professionals.
Sindsdien is zij werkzaam als praktijkverpleegkundige POH. De kennis uit de verschillende functies bieden een combinatie van vakkennis die zij graag deelt met de verpleegkundige POH-er in opleiding. Haar eerste ervaringen met het werk als praktijkverpleegkundige heeft zij opgedaan in een grote huisartsenpraktijk in Dokkum.
koerier rijbewijs b vacatures
Verpleegkunde in de huisartspraktijk Taken en verantwoordelijkheden Universiteit Antwerpen.
Omschrijving van taken en verantwoordelijkheden. De VIHP is verantwoordelijk voor het uitvoeren van door de huisarts gedelegeerde medisch inhoudelijke taken, verpleegkundige taken, protocolzorg en routines en de afgesproken taakverdeling tussen huisartsen en VIHP. De taken van de VIHP kunnen verdeeld zijn over diverse aandachtsgebieden.
opleiding Verpleegkundige
Medisch Secretaresse Huisartsenpraktijk Jobs, vacatures Renego.be.
Medisch Secretaresse Huisartsenpraktijk Jobs. 1 10 van 18 vacatures. belgium.expatjobs.eu in Tongeren. Onze klant is een dokterspraktijk te Tongeren. brieven typen adhv dictafoon afspraken inplannen geld ontvangen van de patinten dossier van patinten afhandelen Enige ervaring is vereist kennis van medische termen Gemotiveerd. xpatjobs.com geleden 30 dagen vacature opslaan.
vacatures

Contacteer ons

hbo opleiding verpleegkunde
Seh Verpleegkundige
verpleegkundige opleiding mbo verkort
opleiding verpleegkundige niveau 4
verpleegkundige banen
loon verpleegkundige
zelfstandige verpleegkundige
jobs verpleegkundige
vacature verpleegkundige huisartsenpraktijk
vacatures verpleegkundige limburg
psychiatrisch verpleegkundige