vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Resultaten voor opleidingen verpleegkundige specialisaties


opleidingen verpleegkundige specialisaties
 
Verpleegkunde Hogeschool Gent.
Je kan zelfstandig verpleegkundige worden, operatieverpleegkundige, verpleegkundige op spoed, verpleegkundige in een bedrijf, handelsvertegenwoordiger in de medische of farmacologische sector, werken met personen met functiebeperkingen, kinderen, ouderen, delinquenten in de gevangenis, psychiatrische ziekenhuizen, opvangcentra voor vluchtelingen, medisch onderzoek, wetenschappelijk medewerker, het onderwijs.
hbo
Verpleegkundigen Specialisaties-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
ChipSoft 4 reviews. Denk aan specialisaties als medicatie, dossiervoering of patiƫntparticipatie. Als Pre Sales Consultant maak jij zorgprofessionals warm voor ons mooie product. Gesponsord 12 uur geleden vacature opslaan. BovenIJ Ziekenhuis 4 reviews. 3.012 per maand. Het diploma verpleegkundige met BIG-registratie.
Goedkoop luchthavenvervoer
Welke specialisaties kan je als verpleegkundige kiezen? Vacature.com.
Zo kun je doorgroeien tot een verpleegkundige gespecialiseerd in spoedgevallen en intensieve zorgen, oncologie en acute geriatrie. Nut van specialisaties? Over het nut van specialisaties kunnen we kort zijn: ze zijn een antwoord op de concrete noden van het terrein.
persoonlijke leningen
Specialisaties Bachelor-Na-Bachelor-opleidingen Fe.Bi.
Na het behalen van de bacheloropleiding verpleegkunde zijn er nog vele specialisaties en vervolgopleidingen mogelijk. Deze Bachelor-na-Bacheloropleidingen BanaBas laten je toe om je bij te scholen in verschillende disciplines zoals geriatrische gezondheidszorg, geestelijke gezondheidszorg, palliatieve zorgen, oncologie, pediatrie, spoed en intensieve zorg. Een BanaBa bestaat uit 60 studiepunten en duurt 1 jaar. Je kan de opleiding ook spreiden over verschillende jaren, terwijl je al aan het werk bent als verpleegkundige, bij voorkeur op de discipline van de BanaBa die je gaat volgen.
daikin
Verpleegkundige vervolgopleidingen VUmc.
VUmc School of Medical Sciences. VUmc Amstel Academie verzorgt de theorie binnen een breed scala verpleegkundige vervolgopleidingen. Het zijn inservice opleidingen; werken en leren gaan hand in hand. Tijdens de opleiding ben je in dienst van een instelling die de praktijkcomponent voor zijn rekening neemt.
Verpleegkundigen Zorg en Gezondheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Als verpleegkundige kan u zich nog specialiseren in 6 bijzondere beroepstitels. Om in aanmerking te komen voor een bijzondere beroepstitel, moet u het diploma, de graad of de titel van gegradueerde verpleger of verpleegster hebben voor 31 december 2007 of een bachelor in de verpleegkunde. Na een bijkomende opleiding kan u een erkenning aanvragen voor deze specialisaties.:
Lijst van verpleegkundige specialisaties Wikipedia.
Lijst van verpleegkundige specialisaties portaal afbeeldingen. Ambulanceverpleegkundige Cardiac care-verpleegkundige High care-verpleegkundige Intensievezorgverpleegkundige Medisch traumateam-verpleegkundige Medium care-verpleegkundige Recoveryverpleegkundige Spoedeisendehulpverpleegkundige. Anesthesieverpleegkundige Endoscopieverpleegkundige Operatieassistent. Coloncareverpleegkundige Diabetesverpleegkundige Dialyseverpleegkundige Geriatrisch verpleegkundige Hartfalenverpleegkundige Hematologieverpleegkundige Kinderastmaverpleegkundige Kinderlongverpleegkundige Longverpleegkundige Maag, darm en leververpleegkundige Mammacareverpleegkundige Oncologieverpleegkundige Reumaverpleegkundige Stomaverpleegkundige Urologieverpleegkundige Wondverpleegkundige.

Contacteer ons

verpleegkundige limburg
wat is een verpleegkundige
thuisstudie verpleegkundige
wat doet een verpleegkundige
vacatures verpleegkundige brabant
vacature verpleegkundige kinderafdeling
opleiding verpleegkundige hbo verkort
opleidingen verpleegkundige specialisaties
psychiatrie vacatures verpleegkundige