vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Zoeken naar opleidingen verpleegkundige specialisaties


opleidingen verpleegkundige specialisaties
 
Verpleegkunde Professionele bachelor Thomas More.
Dit project biedt de mogelijkheid aan werknemers uit de sectoren van het paritair comité voor de gezondheidsinrichtingen en diensten om, met behoud van loon, een opleiding te volgen van maximum 4 schooljaren tot bachelor in de verpleegkunde A1 of gegradueerde verpleegkundige A2.
opleidingen
Verpleegkunde Hogeschool Gent.
Je kan zelfstandig verpleegkundige worden, operatieverpleegkundige, verpleegkundige op spoed, verpleegkundige in een bedrijf, handelsvertegenwoordiger in de medische of farmacologische sector, werken met personen met functiebeperkingen, kinderen, ouderen, delinquenten in de gevangenis, psychiatrische ziekenhuizen, opvangcentra voor vluchtelingen, medisch onderzoek, wetenschappelijk medewerker, het onderwijs.
opleidingen
Verpleegkundige vervolgopleidingen VUmc.
VUmc School of Medical Sciences. VUmc Amstel Academie verzorgt de theorie binnen een breed scala verpleegkundige vervolgopleidingen. Het zijn inservice opleidingen; werken en leren gaan hand in hand. Tijdens de opleiding ben je in dienst van een instelling die de praktijkcomponent voor zijn rekening neemt.
opleidingen
BRU45.
Opleiding Verpleegkunde HBO Vervolgopleidingen YouChooz.nl.
Je kunt kiezen voor de richting van.: Er zijn diverse verpleegkundige vervolgopleidingen die je kunt volgen. Bijvoorbeeld: Endoscopieverpleegkundige, Brandwondenverpleegkundige, Reumaverpleegkundige en Mama Care Verpleegkundige. Op YouChooz staat een selectie van de verpleegkundige vervolgopleidingen. Onderstaande verpleegkundige vervolgopleidingen worden beschreven op de website.:
Verpleegkundigen Zorg en Gezondheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Als verpleegkundige kan u zich nog specialiseren in 6 bijzondere beroepstitels. Om in aanmerking te komen voor een bijzondere beroepstitel, moet u het diploma, de graad of de titel van gegradueerde verpleger of verpleegster hebben voor 31 december 2007 of een bachelor in de verpleegkunde. Na een bijkomende opleiding kan u een erkenning aanvragen voor deze specialisaties.:
Fe.Bi Vereniging van de Federale en Bicommunautaire Fondsen.
Meer informatie over de feitelijke inhoud van de opleidingen verpleegkundige vind je terug op www.onderwijskiezer.be. Ook de scholenlijst vind je op deze website. Na het behalen van de Bachelor of de HBO5-opleiding verpleegkunde zijn er nog vele specialisaties postgraduaten mogelijk.
Specialisaties Bachelor-Na-Bachelor-opleidingen Fe.Bi.
Na het behalen van de bacheloropleiding verpleegkunde zijn er nog vele specialisaties en vervolgopleidingen mogelijk. Deze Bachelor-na-Bacheloropleidingen BanaBas laten je toe om je bij te scholen in verschillende disciplines zoals geriatrische gezondheidszorg, geestelijke gezondheidszorg, palliatieve zorgen, oncologie, pediatrie, spoed en intensieve zorg. Een BanaBa bestaat uit 60 studiepunten en duurt 1 jaar. Je kan de opleiding ook spreiden over verschillende jaren, terwijl je al aan het werk bent als verpleegkundige, bij voorkeur op de discipline van de BanaBa die je gaat volgen.
Lijst van verpleegkundige specialisaties Wikipedia.
Lijst van verpleegkundige specialisaties portaal afbeeldingen. Ambulanceverpleegkundige Cardiac care-verpleegkundige High care-verpleegkundige Intensievezorgverpleegkundige Medisch traumateam-verpleegkundige Medium care-verpleegkundige Recoveryverpleegkundige Spoedeisendehulpverpleegkundige. Anesthesieverpleegkundige Endoscopieverpleegkundige Operatieassistent. Coloncareverpleegkundige Diabetesverpleegkundige Dialyseverpleegkundige Geriatrisch verpleegkundige Hartfalenverpleegkundige Hematologieverpleegkundige Kinderastmaverpleegkundige Kinderlongverpleegkundige Longverpleegkundige Maag, darm en leververpleegkundige Mammacareverpleegkundige Oncologieverpleegkundige Reumaverpleegkundige Stomaverpleegkundige Urologieverpleegkundige Wondverpleegkundige.

Contacteer ons

verpleegkundige limburg
wat is een verpleegkundige
thuisstudie verpleegkundige
wat doet een verpleegkundige
vacatures verpleegkundige brabant
vacature verpleegkundige kinderafdeling
opleiding verpleegkundige hbo verkort
opleidingen verpleegkundige specialisaties
psychiatrie vacatures verpleegkundige