vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Meer resultaten voor vacature verpleegkundige kinderafdeling


vacature verpleegkundige kinderafdeling
 
Verpleegkundige kinderafdeling.
Je brengt de zorg in kaart, stelt hier een plan voor op en evalueert deze plannen en stelt waar nodig bij. Belangrijk is dat je bevoegd en bekwaam bent voor de verpleegtechnische handelingen, ervaring hebt als jeugdverpleegkundige of verpleegkundige op een kinderafdeling. We zoeken iemand die op korte termijn beschikbaar is voor 18-28 uur per week. Afgeronde opleiding tot Verpleegkundige MBO of HBO. Ervaring als kinder of jeugdverpleegkundige. Je bent per direct inzetbaar. Inzetbaar voor flexibele diensten. doorsturen via watsapp. recruiter van de vacature.
vacature
Verpleegkundige az Vesalius.
Dagopname in MC Bilzen. Dagopname op de kinderafdeling. Wat brengt u mee? Kosten en betaling. Bezoekregeling per afdeling. Tips voor bezoekers. Cafetaria t Genot. Wij staan voor u klaar. Geriatrisch support team. Palliatieve eenheid De" Schelp." Palliatief support team. Hospitalisatieverzekering en dagvergoeding. Semi en residentiële opvangmogelijkheden. Woon en zorgcentra. De financiële tegemoetkomingen. Zorgvolmacht of lastgeving. Tolken en Interculturele bemiddelaars in a.z. Wat is ontslagmanagement? Logistiek assistente / zorgkundige OK. 21 mrt 2018. Als verpleegkundige waarborg je kwaliteitsverpleging in de directe en indirecte patiëntenzorg van de aan jou toegewezen patiënten.
backlinks
Verpleegkundige op de Kinderafdeling Rode Kruis Ziekenhuis.
Vacatures Zorg van de Zaak. Verpleegkundige op de Kinderafdeling. Werken in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg, van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid voorop staat.
leningen
Vacatures, Jobs, Werken bij AZ Jan Palfijn Gent Ziekenhuis Zorgjobs.be.
Psychogeriatrie SP: 23 bedden. Kinderafdeling: 21 bedden. Intensieve zorgen: 10 bedden. Palliatieve zorgen SP: 6 bedden. Ruim 1.150 artsen en medewerkers. In ons ziekenhuis staan meer dan 1.000 personeelsleden en ruim 130 artsen elke dag klaar om het beste van zichzelf te geven. Onze dokters, verpleegkundigen, zorgkundigen, psychologen, kinesitherapeuten en andere collegas werken steeds in onderling overleg met elkaar. Op deze manier kunnen onze patiënten rekenen op een multidisciplinaire omkadering. Verpleegkundige Geriatrie m/v.
Vacature Verpleegkundige of Pediatrisch verpleegkundige kinderafdeling Revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek Zorgjobs.be.
Vacature Verpleegkundige of Pediatrisch verpleegkundige kinderafdeling. Revalidatieziekenhuis Inkendaal Vlezenbeek. Verpleegkundige of Pediatrisch verpleegkundige kinderafdeling. Wij zijn een kleinschalig, gespecialiseerd en onafhankelijk ziekenhuis, gekend in de wijde omtrek voor zijn kennis en expertise op vlak van revalidatie. We richten ons zowel op patiënten met neurologische, locomotorische als cardio-pulmonaire aandoeningen, gehospitaliseerde en ambulante patiënten, volwassenen en kinderen.
Kinderafdeling Vacatures Vacatures.nl.
Voor een Ziekenhuis in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar verpleegkundige die flexibel inzetbaar is voor de Kinderafdeling Functie-eisen Minimaal MBO niveau 4. 8 dagen geleden. Kinderverpleegkundige 24-36 uur per week. IJsselland Ziekenhuis Capelle aan den IJssel. De kinderafdeling heeft 20 bedden en een unit kinderdagverpleging van 8 bedden.
Verpleegkundige Nachtdienst-vacatures mei 2018 Indeed.com.
Je staat als verpleegkundige mee in voor de therapeutische behandeling op maat in een klinische, hoogrisico. Gesponsord vacature opslaan. Vacature Psychiatrisch verpleegkundige bij GGZ kliniek Amste. TMI 60 reviews België. Vacature Psychiatrisch verpleegkundige Amsterdam. Jij bent gediplomeerd en BIG geregistreerd verpleegkundige niveau 4/5.
Verpleegkundige Pediatrie-vacatures mei 2018 Indeed.com.
Je bent bachelor of gelijkgesteld verpleegkundige met ervaring binnen de pediatrie; Je biedt verpleegkundige ondersteuning bij de raadpleging kindernefrologie. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Edegem. Lees meer over werken bij Uz Antwerpen. Verpleegkundige voor de mobiele equipe.
Verpleegkundige Kinderafdeling-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor BovenIJ Ziekenhuis Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Bovenij Ziekenhuis. Voor de kinderafdeling, locatie Hilversum. Bij voorkeur ervaring als verpleegkundige AGZ in een algemeen ziekenhuis of revalidatiecentrum. Utrechtzorg.nl 18 dagen geleden vacature opslaan meer.

Contacteer ons

verpleegkundige limburg
wat is een verpleegkundige
thuisstudie verpleegkundige
wat doet een verpleegkundige
vacatures verpleegkundige brabant
vacature verpleegkundige kinderafdeling
opleiding verpleegkundige hbo verkort
opleidingen verpleegkundige specialisaties
psychiatrie vacatures verpleegkundige