vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Op zoek naar werk voor verpleegkundigen?


werk voor verpleegkundigen
 
Werk
Werk
ggz amsterdam vacatures - Heeft u psychische hulp nodig?
Vervolgens onderzoek ik samen met u hoe die patronen van vroeger uit zijn ontstaan en hoe ze vervangen kunnen worden door meer efficiënte reactiepatronen. In de therapie ligt het initiatief bij u en wordt u aangespoord tot zelfonderzoek. Als ervaren gids begeleid ik deze zoektocht tot een positief einde. Soms kan het helpen irreële negatieve gedachten en verwachtingen bij te stellen in een meer reële positieve richting. Soms is in overleg extra medicatie te overwegen als de klachten al lang bestaan en niet verdwijnen. Lid NVP Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie. Lid NPaV Nederlandse Psychoanalytische Vereniging. Lid NVPP Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. Lid VKJP Vereniging voor Kinder en Jeugd Psychotherapie. Ik ben in mijn praktijk in bezit van een Kwaliteitsstatuut GGZ en een AVG-verklaring.
Els, verpleegkundige: Werken in de ouderenzorg? Ik kan het niet meer Solidair.
Het werk in een woonzorgcentrum is totaal anders dan in het ziekenhuis. De mensen zijn er niet ziek en je creëert een zekere vertrouwensband met de bewoners. De eerste jaren dat ik er werkte, kon ik de tijd nemen om de mensen te laten genieten van een bad, een gezellige babbel te hebben en ervoor te zorgen dat ze niets tekort kwamen. Ik nam de tijd om familieleden te informeren over de toestand van hun vader of moeder. Dit werd geapprecieerd. Dagelijks zorgde het team animatoren voor de nodige activiteiten zodat onze bewoners de namiddagen op een leuke en zinvolle manier konden doorbrengen. Ik hield van mijn job en keerde na elke shift moe maar tevreden terug naar huis. Toen kwam de privatisering, of hoe ze het ons voorstelden: de verzelfstandiging" van het woonzorgcentrum. Op een vergadering bombardeerde één van de nieuwe managers ons met allerhande cijfermateriaal en het feit dat er efficiënter moest gewerkt worden. Voordien hadden we drie tot vier medewerkers twee of drie zorgkundigen en één verpleegkundige per afdeling van 35 bewoners.
Sociaal verpleegkundige Sarah is trots op haar werkplek.
Dit voor de eerste keer meemaken viel me zwaar. Je kan hier niet werken zonder een band te hebben met de mensen. Met de collegas reflecteren we hierover, en ook bij mijn mama, die in de zorg werkt, kan ik terecht.
Thuisverpleging Zuid-Westvlaanderen professionele hulpverlening door zelfstandig verpleegkundigen!
Ik zoek werk als zelfstandige thuisverpleegkundige in bijberoep regio Wevelgem-Menen voor vaste samenwerking. Ik ben nachtverpleegkundige en werk in het ziekenhuis. Ik kan werken 3 tal dagen om de 2 weken. Bij interesse: 0485.05.39.29. Geplaatst door: Nelissen Luk op 2020-02-05 210225.: We zijn een hecht team van zelfstandig verpleegkundigen, werkzaam in de regio Groot Waregem, Zulte, Deerlijk.
Verpleegkundigen WZC voltijds/deeltijds, hoofd-of bijberoep ook vast weekendwerk mogelijk Zorg Leuven.
Fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer van en naar het werk. Gunstige verlofregeling: 26 vakantiedagen bij voltijdse tewerkstelling, recht op betaalde vakantie voor 11 feestdagen. Gratis hospitalisatieverzekering voor jezelf, interessante aansluitingstarieven voor je gezinsleden bij een contract onbepaalde duur. Samenaankoopdienst KUL vb.
Extra geld alleen maakt verpleegkundigen niet gelukkiger De Standaard.
Er komt extra geld, maar hoe vind je daarmee extra verpleegkundigen? Extra geld alleen maakt verpleegkundigen niet gelukkiger. De overheid maakt 67 miljoen extra vrij voor nieuw verplegend personeel in de ziekenhuizen waardoor de werkdruk zou moeten dalen. Maar er zijn geen verpleegkundigen om aan te nemen. Vandaag om 1421: Bpost neemt extra maatregelen om alle pakjes geleverd te krijgen. Vandaag om 1409: Jan Ceuleers, voormalig directeur televisie openbare omroep, overleden. Vandaag om 1406: Kaart Hoeveel besmettingen telt uw gemeente? Vandaag om 1400: Video Draadloze sleutel Tesla Model X gekraakt. Vandaag om 1348: Het is mogelijk dat agent uit reflex heeft geschoten. Vandaag om 1339: The Weeknd verschijnt met ingezwachteld gezicht op American Music Awards. Vandaag om 1206: Video Coronablog Minister Sophie Wilmès opnieuw aan het werk na besmetting.
Imelda vzw.
15 vacatures gevonden. Sorteer op: relevantie. Verpleegkundige Acute Geriatrie m/v Imeldaziekenhuis. Imeldaziekenhuis zoekt een gemotiveerde Verpleegkundige Acute Geriatrie m/v. Reageer vandaag nog! Gepubliceerd: 2 dagen geleden. Referentie nr: IMV00853. Verpleegkundige Slaaplabo en Pneumologie en Respiratoire Oncologie m/v Imeldaziekenhuis. Imeldaziekenhuis zoekt een gemotiveerde Verpleegkundige Slaaplabo en Pneumologie en Respiratoire Oncologie m/v. Referentie nr: IMM00849. Orthopedist met schouderspecialisatie en met kunde in de algemene traumatologie m/v Imeldaziekenhuis. Imeldaziekenhuis is op zoek naar een Orthopedist met schouderspecialisatie en met kunde in de algemene traumatologiem/v. Heb je interesse in deze vacature? Reageer vandaag nog! Referentie nr: IMV00847. Welzijnspsycholoog m/v Imeldaziekenhuis. Ben jij de Welzijnspsycholoog die wij zoeken? We zijn op zoek naar een gedreven psycholoog voor de psychosociale begeleiding van onze teams en medewerkers gedurende deze COVID-19 pandemie.
Verpleegkundige.
maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, terugbetaling van het openbaar vervoer of fietsvergoeding, eindejaarspremie. Plaats voor ambitie. Een job om jouw talenten en ambities waar te maken. De kans tot verdere ontwikkeling, dankzij ruime vormingsmogelijkheden en overlegmomenten. Werk en leven in evenwicht. Aangepaste werktijden en aantrekkelijke verlofregeling.
Dringend gezocht: Consultatie verpleegkundige November 2020 1368 actuele jobs voor Consultatie verpleegkundige Jooble.
Dank voor je feedback, je hebt ons veel geholpen! Voor onze vestiging in Bree die in januari haar deuren opent, hebben wij momenteel meerdere vacatures als m/v/x: Verpleegkundige Als verpleegkundige rapporteer je aan de zorgcoach en werk je in nauw overleg ook samen met je collegas en de paramedici.
HBO5 Verpleegkunde.
Dit zal gezien de toenemende nood aan zorg in onze snel vergrijzende samenleving nog wel enige tijd zo blijven. Onze studenten hebben dan ook geen enkele moeite om werk te vinden. Met het graduaatsdiploma ligt een brede waaier van beroepskansen voor je open.
Sollicitant.
X-Care zet verpleeg-en zorgkundigen aan het werk binnen ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg, labos, Je kan bij ons terecht voor een job als projectverpleegkundige, waarbij je een vaste job combineert met tijdelijke projecten. Of heb je al een vaste job en wil je nog bijwerken op je vrije dagen? Ook dat kan! We zijn steeds op zoek naar gepassioneerde verpleeg-en zorgkundigen. Wat is een projectverpleegkundige? Een projectverpleegkundige heeft een vast contract bij X-Care en werkt telkens een aantal maanden bij een bepaalde zorginstelling. Zo sta je vb. 6 maand in een ziekenhuis, daarna 3 maand in de thuiszorg, dan weer 4 maand in een ander ziekenhuis etc. Een vaste job dus, maar met enorm veel afwisseling en blijvende uitdaging. Geen sleur, geen routine! Je kan bij ons terecht als starter, maar evengoed als verpleegkundige met ervaring. What's' in it for you? Als medewerker van X-Care kom je terecht in een enthousiast, dynamisch team van verpleegkundigen.

Contacteer ons

werken als verpleegkundige
bachelor verpleegkunde
verpleegkundige opleiding mbo
thuiszorg
ic verpleegkundige
verkorte opleiding verpleegkundige
verpleegkundige gezocht
vacature verpleegkundige
verpleegkundige vacatures