vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Zoeken naar werk voor verpleegkundigen


werk voor verpleegkundigen
 
Verpleegkunde Hogeschool Gent.
Aan het werk. De opleiding verpleegkunde op zichzelf wordt gekenmerkt door een enorme diversiteit en afwisseling. In het werkveld is het niet anders, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Je kan zelfstandig verpleegkundige worden, operatieverpleegkundige, verpleegkundige op spoed, verpleegkundige in een bedrijf, handelsvertegenwoordiger in de medische of farmacologische sector, werken met personen met functiebeperkingen, kinderen, ouderen, delinquenten in de gevangenis, psychiatrische ziekenhuizen, opvangcentra voor vluchtelingen, medisch onderzoek, wetenschappelijk medewerker, het onderwijs. Er is dus voor elk wat wils. De arbeidsmarkt smeekt om verpleegkundigen.
Verpleegkundige opleiding
Opleidingsinfo Postgraduaat verpleegkundigen in de huisartspraktijk Universiteit Antwerpen.
De studenten die de volledige opleiding volgen en gunstig geëvalueerd worden, ontvangen een getuigschrift van het postgraduaat verpleegkundige in de huisartsenpraktijk. Huisartsen en verpleegkundigen getuigen waarom het werk van verpleegkundigen in een huisartspraktijk zo belangrijk is. De UAntwerpen website maakt gebruik van cookies.
werk vinden

Al meer dan 25 jaar worden in Vlaanderen elk jaar gratis terugkeercursussen georganiseerd voor verpleegkundigen die voor een korte of langere periode hun werk in de gezondheidszorg onderbroken hebben en graag naar de praktijk willen terugkeren. NVKVV werkt hier aan mee.
auto garage tweedehands
Sociaal verpleegkundige Sarah is trots op haar werkplek.
Dit voor de eerste keer meemaken viel me zwaar. Je kan hier niet werken zonder een band te hebben met de mensen. Met de collegas reflecteren we hierover, en ook bij mijn mama, die in de zorg werkt, kan ik terecht.
meeneemheftruck
Bachelor verpleegkunde Belgian Defence.
Als onderofficier ziekenhuisverpleegkundige werk je hoofdzakelijk in het Militair Hospitaal Koningin Astrid MHKA te Neder-Over-Heembeek. Je werkt in een team verantwoordelijk voor een bepaalde afdeling. Deze samenwerking kan ook plaatsvinden tijdens buitenlandse opdrachten waar je in iets moeilijkere omstandigheden zal werken.
it student aan huis
Verpleegkundige.
maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, terugbetaling van het openbaar vervoer of fietsvergoeding, eindejaarspremie. Plaats voor ambitie. Een job om jouw talenten en ambities waar te maken. De kans tot verdere ontwikkeling, dankzij ruime vormingsmogelijkheden en overlegmomenten. Werk en leven in evenwicht. Aangepaste werktijden en aantrekkelijke verlofregeling.
17 redenen waarom een verpleegkundige het perfecte lief is.
Ze zien veel ergere dingen op t werk en blijven dus kalm als ze een berg afwas zien staan 11. En ze zullen je ook altijd en overal steunen en beschermen. Dat zit gewoon in hun natuur. Verpleegkundigen kunnen je natuurlijk ook als geen ander verzorgen als dat nodig is. De beste verzorging krijg je van je lief. En als die ook nog eens verpleegkundige is Je snapt het wel! Niet te vergeten: verpleegkundigen hebben ook een engelengeduld. Je zal ze niet snel op de kast kunnen jagen. En het zijn ook gewéldige mama's, papa's, tantes of nonkels. Wees daar maar zeker van! Plus: ze kunnen ook echt luisteren én geven massa's' goeie raad. Omdat ze zich helemaal kunnen inleven in de situatie van iemand anders, dus ook in die van jou. Ook mooi meegenomen: ze werken in shiften, dus heb jij af en toe wel wat tijd voor jezelf.
Ik ben verpleegkundige.
Wij stemmen onze opdrachten af op jouw vragen en behoeften. Op die manier streven wij een win-win situatie na voor zowel klant als werknemer. Wat bieden wij jou nu? Als medewerker van X-Care kom je terecht in een enthousiast, dynamisch maar ook erg divers team van verpleegkundigen.
Reviews voor Verpleegkundige bij Wit-Gele Kruis Glassdoor.be.
Mensen hebben respect voor je job en apprecieren wat je voor hen doet! Als je vroeger gedaan hebt binnen de 4u ronde afgewerkt mag je ook naar huis. Je krijgt een eigen Wit-Gele Kruis auto van het werk Je krijgt een eigen GSM van het werk Griepvaccin is gratis.
Domeinen Arteveldehogeschool Gent.
Je houdt van zelfstandig en afwisselend werk. Je vindt het een uitdaging om vanuit een eenmanspositie binnen een multidisciplinair team van artsen, therapeuten, psychologen, opvoeders, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en vrijwilligers te werken met maatschappelijk kwetsbare individuen en groepen. Zij kunnen rekenen op je volle inzet, discretie en verantwoordelijkheid als verpleegkundige. Preventieve gezondheidszorg bij individuen en groepen ondersteunen, is een belangrijk aspect van je opdracht. Moeder en kind. Als verpleegkundige kom je, naast andere professionals zoals de vroedvrouw, in contact met kersverse ouders en hun baby. Je baseert je op je kennis en vaardigheden bij die specifieke doelgroep. Zo heb je inzicht in het proces van perinatale zorg en sta je open voor een multidisciplinaire benadering met respect voor alle hulpverleners en hun specifieke expertise.

Contacteer ons

werken als verpleegkundige
Bachelor verpleegkunde
verpleegkundige opleiding mbo
thuiszorg
IC Verpleegkundige
verkorte opleiding verpleegkundige
verpleegkundige gezocht
Vacature Verpleegkundige
verpleegkundige vacatures