vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Resultaten voor Bachelor verpleegkunde


Bachelor verpleegkunde
 
Bachelor Verpleegkunde in Brugge Howest.
Voor wie om persoonlijke redenen een buitenlandse stage niet zo makkelijk realiseerbaar is, zijn er toch schitterende mogelijkheden om internationale ervaringen op te doen. Ik volgde in 2013 in het 2de jaar Bachelor verpleegkunde aan Howest een 14-daags internationaal project in eigen land: de internationale stage Cross-border healthcare IP CBHC in Brugge.
hbo
Verpleegkunde UCLL.
Verder studeren na je bachelor. Werken en studeren. Student aan UCLL. Diensten voor studenten. Onze 5 troeven. Hoe, waar en wanneer. Studiegeld en studietoelage. Dienstverlening op maat. Raad van 100. Voorbeelden en thema's.' Over UCLL en QUADRI. Aanbod voor scholen. Aanbod voor leerlingen. Aanbod voor leerkrachten en directies. Opleidingen op maat. Moving Minds Award 2018. Techniek in de Zorg. Moving Minds Foundation. Move Across Borders. Feiten en cijfers. Werken bij UCLL. Continuing Education Programmes. Open Days or Skype. Welcome Days for Degree Students. Master Studies Abroad. Welcome Days for Exchange Students. European Policy Statement. Virtual: Working across Borders. Get a Buddy. Research Regional Collaboration. U bent hier. Studeren op UCLL. Werken en leren combineren. Verpleegkunde na vroedkunde.
sea marketing
Verpleegkunde Odisee.
In 2018-2019 is de externe reflectie van Verpleegkunde voorzien. Wil je later in de gezondheidszorg of in de farmasector aan de slag, maar daarom niet aan het bed van de patiënt? Dan is Medical management assistant MMA misschien wel iets voor jou!
treinticket zaventem luchthaven
Verpleegkunde Hogeschool Gent.
Je staat er uiteraard niet alleen voor, het werken in team is één van de troeven van dit beroep. Een diploma van Bachelor in de Verpleegkunde biedt mooie en afwisselende carrièremogelijkheden. Welke en hoe groot je ambities ook zijn, wij reserveren voor jou alvast dat mooie plaatsje in de maatschappij.
fortis simulatie lening
Bachelor in de Verpleegkunde Hogeschool PXL. PXL.
De bachelor Verpleegkunde die onmiddellijk wil gaan werken, kan in diverse omgevingen onmiddellijk aan de slag en kan tijdens zijn/haar loopbaan in diverse functies doorgroeien, zoals bijvoorbeeld gespecialiseerde verpleegkundige of leidinggevende. Het diploma Bachelor in de Verpleegkunde geeft je toegang tot een ruim gamma aan vervolgopleidingen die je in de mogelijkheid stellen om je verder te specialiseren.
refurbished
BRU45.
verpleegkunde VIVES.
Je kan je diploma van bachelor in de verpleegkunde dus in 25, jaar behalen. Zowel pas afgestudeerden HBO5, als verpleegkundigen met al enige ervaring doorlopen dit traject brugopleiding. De brugopleiding verpleegkunde kun je volgen aan onze campussen in Brugge, Kortrijk en Roeselare.
Verpleegkunde Arteveldehogeschool Gent.
Nieuw: vervolgtraject gegradueerde Verpleegkunde. Heb je reeds een diploma gegradueerde verpleegkunde HBO5 en wil je graag een Bachelor in de Verpleegkunde behalen? Dan kan je instappen in het vervolgtraject Gegradueerde Verpleegkunde in afstandsonderwijs. Vragen over deze opleiding? Bachelor in de verpleegkunde.
Verpleegkunde Professionele bachelor Thomas More.
Dit project biedt de mogelijkheid aan werknemers uit de sectoren van het paritair comité voor de gezondheidsinrichtingen en diensten om, met behoud van loon, een opleiding te volgen van maximum 4 schooljaren tot bachelor in de verpleegkunde A1 of gegradueerde verpleegkundige A2.

Contacteer ons

werken als verpleegkundige
Bachelor verpleegkunde
verpleegkundige opleiding mbo
thuiszorg
IC Verpleegkundige
verkorte opleiding verpleegkundige
verpleegkundige gezocht
Vacature Verpleegkundige
verpleegkundige vacatures