vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Op zoek naar Bachelor verpleegkunde?


Bachelor verpleegkunde
 
Verpleegkunde Odisee.
Bij Odisee studeer je Verpleegkunde in Aalst Campus Dirk Martens, Brussel Campus Brussel of Sint-Niklaas Campus Waas, drie steden die in Vlaanderen aan de top staan van de gezondheidszorg. Kortom: Verpleegkunde studeren bij Odisee is een ideale carrièrestart. Campus Dirk Martens Aalst.
barkrukken
Verpleegkunde Hogeschool Gent.
De leerwerkplaats-stage is een project waarin studenten uit het 3de jaar professionele bachelor in de verpleegkunde een verpleegafdeling overnemen. Het schept een authentieke werkomgeving, waarin een groep studenten alle verpleegkundige handelingen uitvoert en ook verantwoordelijk is voor de uitvoering ervan, met als doel het beroep te leren.
chiptuning mercedes a klasse
Verpleegkunde AP Hogeschool Antwerpen.
Beschik je niet over de mogelijkheid om een voltijdse studie te volgen of wil je de bachelor Verpleegkunde combineren met je job? Lees dan meer over het flextraject. Ontdek het laatste nieuws uit de bachelor Verpleegkunde of kom naar één van onze infomomenten.
snel geld lenen
BRU45.
verkooptrainingen
Werken en studeren: bachelor Verpleegkunde Erasmushogeschool Brussel.
Neem contact op met Merjem Ouelahdj tel: 02/479 18 90, opleidingshoofd van de bachelor Verpleegkunde. Je kan ook rechtstreeks terecht bij de coördinator van het werktraject, Riet Anciaux. Meer informatie over de inhoud van de opleiding vind je op de opleidingspagina van de bachelor Verpleegkunde.
Verpleegkunde UCLL.
Verder studeren na je bachelor. Werken en studeren. Student aan UCLL. Diensten voor studenten. Onze 5 troeven. Hoe, waar en wanneer. Studiegeld en studietoelage. Dienstverlening op maat. Voorbeelden en thema's.' Over UCLL en QUADRI. Aanbod voor scholen. Aanbod voor leerlingen. Aanbod voor leerkrachten en directies. Opleidingen op maat. Moving Minds Award 2017. Techniek in de Zorg. Moving Minds Foundation. Move Across Borders. Feiten en cijfers. Werken bij UCLL. Continuing Education Programmes. Open Days or Skype. Master Studies Abroad. European Policy Statement. Welcome Days for Exchange Students. Welcome Days for Degree Students. Get a Buddy. Research Regional Collaboration. Health Social Work. Fact Sheet UC Leuven-Limburg International. U bent hier. Studeren op UCLL. Eerstvolgend infomoment Verpleegkunde.:
verpleegkunde VIVES.
Na bachelor vroedkunde. Voor de verkorte studieroute van bachelor in de vroedkunde naar bachelor in de verpleegkunde voorzien we voor het academiejaar 2017-2018 een traject van 64 studiepunten. Dit verkorte programma bestaat uit een verplicht traject of gemeenschappelijk traject en een keuzegedeelte volgens eigen interesse: psychiatrie, sociale of ziekenhuis.
Verpleegkunde Arteveldehogeschool Gent.
U bent hier. Home Opleidingen Bachelor Verpleegkunde. Spreekt een praktijkwetenschappelijke opleiding met zicht op werkzekerheid je aan? Heb je veel zin om professioneel zorg te dragen voor mensen? En zoek je een uitdagende job in een snel evoluerende context? Dan ben je geknipt voor onze vierjarige opleiding Bachelor in de verpleegkunde.
Verpleegkunde Professionele bachelor Thomas More.
Je kan doorgroeien naar leidinggevende functies. Je wordt een specialist in het domein van jouw keuze. Als je dat wil, behaal je een Master in Verpleegkunde en Vroedkunde via een schakelprogramma. Je startloon als bachelor is een van de beste op de arbeidsmarkt.

Contacteer ons

werken als verpleegkundige
Bachelor verpleegkunde
verpleegkundige opleiding mbo
thuiszorg
IC Verpleegkundige
verkorte opleiding verpleegkundige
verpleegkundige gezocht
Vacature Verpleegkundige
verpleegkundige vacatures