vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Resultaten voor IC Verpleegkundige


IC Verpleegkundige
 
Erasmus MC: Intensive Care Verpleegkundige.
Aan de hand van je portfolio wordt beoordeeld of je competent bent als beginnend Intensive Care Verpleegkundige. De opleiding start bij voldoende aanmeldingen via het rooster. Rooster op aanvraag. Aanpassing voor maatwerk is mogelijk. 010 704 3847. Unit Intensieve Acute Zorg. Werken op een top IC?
wheelz4kids.com
Opleiding tot Intensive Care IC verpleegkundige.
Patiënten en bezoekers. Verpleegkundige vervolgopleidingen Opleiding tot Intensive Care IC verpleegkundige. Verpleegkundigen die werkzaam zijn op de Intensive Care. U hebt een HBO-V, BBL, BOL of een inservice-opleiding afgerond. Ieder ziekenhuis selecteert zelf de studenten die mogen starten met de opleiding.
https://60days.nl/
De IC-verpleegkundige Intensive Care Rode Kruis Ziekenhuis.
Een IC-verpleegkundige werkt op de IC. Daarnaast kunnen andere afdelingen een consultatief IC verpleegkundige CIV worden ingeschakeld bij problemen op het gebied van specialistisch verpleegkundige handelingen. Zo nodig gaat de CIV langs bij patiënten die na een IC behandeling naar een gewone afdeling zijn overgeplaatst.
autoleningen
Intensive care verpleegkundige Werken bij Ikazia.
Informatie over de opleiding. Voordat je met de opleiding gaat starten, begin je in het Ikazia met een voorwerktraject van 6 maanden op de IC afdeling. Tijdens dit voorwerktraject wordt je ingewerkt en intensief begeleid door een IC verpleegkundige en de praktijkopleider.
IC verpleegkundige gediplomeerd Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
Door de boven regionale functie neurochirurgisch centrum, traumacentrum en level 3 status worden er patiënten verzorgd welke het werken op deze IC zeer interessant en daardoor afwisselend maakt. Tevens stelt de IC hoge eisen aan scholing en bij en nascholing om zo de professionele ontwikkeling van de IC verpleegkundige te kunnen waarborgen.
IC verpleegkundige Werken bij CWZ.
We willen het voor de patiënt zo goed als mogelijk doen. Anton Prinssen, IC verpleegkundige. Kenmerkend voor de IC is de laagdrempeligheid tussen de medische en verpleegkundige groep. Dat iedereen in welke functie dan ook zo dicht bij elkaar staat, is uniek voor de IC en CWZ in het algemeen.
IC-verpleegkundige in opleiding Rode Kruis Ziekenhuis.
Wat je écht doet. Je bent student en vergaart de kennis en kunde die nodig zijn om aan het eind van je opleiding als volwaardig IC verpleegkundige aan de slag te gaan op onze algemene Intensive Care afdeling IC en de Intensive Care afdeling van het Brandwondencentrum ICBWC.
Welkom Cartoon Doetinchem Webshop.
Intensive Care IC Verpleegkundige 32-36 uur AMC.
Wij zijn op zoek naar een Intensive Care IC verpleegkundige die, naast de juiste diplomas, ook hart heeft voor dit vak. Je past goed bij onze afdeling als je nieuwsgierig bent naar nieuwe ontwikkelingen, een flexibele instelling hebt, collegiaal én patiëntgericht bent en dagelijks het beste uit jezelf wil halen.
Intensive Care Verpleegkundige VUmc.
Dit ernstig ziek-zijn veroorzaakt vaak psychosociale problemen zoals angst en onzekerheid zowel bij de patiënt als bij zijn familie. Als IC verpleegkundige bewaak je de vitale functies en begeleid je de patiënt en naasten in deze moeilijke en onzekere periode.

Contacteer ons

werken als verpleegkundige
Bachelor verpleegkunde
verpleegkundige opleiding mbo
thuiszorg
IC Verpleegkundige
verkorte opleiding verpleegkundige
verpleegkundige gezocht
Vacature Verpleegkundige
verpleegkundige vacatures