vacatures voor verpleegkundigenjobs voor verpleegkundigenwerk voor verpleegkundigenberoepsvereniging verpleegkundigenvereniging voor verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgenden nederlandaantal verpleegkundigen in nederlandvereniging van verpleegkundigenvereniging verpleegkundigenverpleegkundigen en verzorgendenberoepsorganisatie verpleegkundigen

Meer resultaten voor thuiszorg


thuiszorg
 
Zoersel ocmw Gezinszorg thuiszorg.
Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar bent u door ziekte, beperking of ouderdom niet langer in staat om alle taken zelf uit te voeren? Dan biedt onze dienst gezinszorg en aanvullende thuiszorg u dé gepaste oplossing. wat doen we voor u?
groningen
Herdefiniëring van infectiepreventie in de thuiszorg: barrières, uitdagingen en de eigenheid van de setting NOSO INFO.
Op dit ogenblik wordt in de thuiszorg vaak de voorkeur gegeven aan wegwerpmateriaal of wordt er in samenspraak met de producent van het herbruikbaar materiaal en een arts of verpleegkundig ziekenhuishygiënist afspraken gemaakt voor reiniging of ontsmetting van het materiaal.
huishouden
Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Gemeente Koksijde.
U bent hier. Home Welzijn en gezondheid Diensten aan huis Gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Inwoners van Koksijde, die omwille van medische redenen of een moeilijke thuissituatie nood hebben aan hulp, kunnen beroep doen op de dienst gezinszorg.
huis te koop zetten
Thuiszorg Vlotter.
Gezinszorg wordt verleend aan ouderen, mensen met beperking en gezinnen in moeilijkheden die wonen in Aartselaar, Boom, Hemiksem, Niel of Rumst. Maaltijden aan huis. Vlotter bezorgt warme maaltijden aan huis Aan ouderen die wonen in Boom, Hemiksem, Niel of Rumst.
groningen
Dienst Gezinszorg en Aanvullende Thuiszorg.
Home / Dienstverlening / Dienst Gezinszorg en Aanvullende Thuiszorg. Dienst Gezinszorg en Aanvullende Thuiszorg. De dienst Gezinszorg biedt aangepaste thuishulp aan, verstrekt door deskundig opgeleide verzorgenden. Thuiszorg kan bijvoorbeeld nodig zijn bij ziekte, handicap, zwangerschap, vermoeidheid, depressie, ouder worden, dementie, overbelasting.,
schoonmaakwerk
Thuiszorg Zwevegem.
Veiligheid en Justitie. Home Dienstverlening bestuur Welzijn Wonen en zorg Thuiszorg Thuiszorg. Er even tussenuit. Maaltijden in ons restaurant. Schuif je voeten onder tafel. Zinvolle dagbesteding op maat. Kortverblijf in WZC Sint-Amand. Je bent mantelzorger, en wil er graag even tussenuit?
zwarte lijst
Thuiszorg Meetjesland.
Thuiszorg Meetjesland is een groep van verpleegkundigen in gans Meetjesland. We specialiseren ons in verschillende soorten verpleegkundige zorgen.: We staan dag en nacht paraat voor alle verpleegkundige en hygiënische verzorging. Gerichte, algemene en specifieke wondzorg aan huis. Ook voor diabetische wonden.
oudere vrouw gezocht
Thuiszorg De Zon Dienst voor Integrale Thuiszorg.
Een jonge zestiger in de regio Waregem vraagt in het weekend ondersteuning door een vrijwilliger. Mijnheer is omwille van een halfzijdige verlamming rolstoelgebonden en woont zelfstandig thuis. Als vrijwilliger houdt u mijnheer gezelschap en neemt u kleine zorgtaken op bv.
vacature
Thuiszorg De Voorzorg Maasmechelen De sociale kaart.
Thuiszorg De Voorzorg Beringen Thuiszorg De Voorzorg Bilzen Thuiszorg De Voorzorg Borgloon Thuiszorg De Voorzorg Bree Thuiszorg De Voorzorg Genk Thuiszorg De Voorzorg Hasselt Thuiszorg De Voorzorg Herk-de-Stad Thuiszorg De Voorzorg Houthalen Thuiszorg De Voorzorg Klusjesdienst Thuiszorg De Voorzorg Lommel Thuiszorg De Voorzorg Maaseik Thuiszorg De Voorzorg Opleidingscentrum Polyvalent Verzorgenden Thuiszorg De Voorzorg Sint-Truiden Thuiszorg De Voorzorg Tessenderlo Thuiszorg De Voorzorg Tongeren.
kamer te huur
Gemeente Ingelmunster: Thuiszorg.
Home Wonen en verblijven Welzijn en gezondheid Sociaal Huis Thuiszorg. Maaltijden aan huis. Om mensen zolang mogelijk comfortabel thuis te laten wonen, biedt het sociaal huis verschillende thuiszorgdiensten aan. Met de hulp van de thuiszorgcoördinator wordt gekeken welke dienstverlening best inspeelt op de behoeften.
Vakantiewerk

Contacteer ons

werken als verpleegkundige
Bachelor verpleegkunde
verpleegkundige opleiding mbo
thuiszorg
IC Verpleegkundige
verkorte opleiding verpleegkundige
verpleegkundige gezocht
Vacature Verpleegkundige
verpleegkundige vacatures